Renault CLIO E-TECH

v.a. 22% bijtelling

Vanaf€23.490,-

Renault CLIO E-TECH

Na de lancering van de nieuwe CLIO in 2019, introduceert Renault nu ook de Renault CLIO E-TECH. Deze auto heeft de voordelen van de nieuwe Renault CLIO én van een hybride auto in één. Met de nieuwe E-TECH techniek gebruikt u tot wel 40% minder brandstof dan wanneer u rijdt met een benzinemotor. Stap in de gloednieuwe Renault CLIO E-TECH en ervaar elektrisch rijden zonder uw gewoontes aan te passen, aansluiten op het elektriciteitsnet is namelijk niet nodig! De Renault CLIO E-TECH is namelijk een hybride model. Dit hybride model laadt niet op middels een stekker, maar door energie terug te winnen tijdens het vertragen, remmen en door het gebruik van de verbrandingsmotor. De nieuwe CLIO E-TECH hybrid combineert een elektrische motor en een verbrandingsmotor in één efficiënte automatische versnellingsbak met meerdere modi, die vloeiend in elkaar over gaan.

De Renault CLIO E-TECH is vanaf nu te bestellen. Benieuwd naar deze nieuwe rij-ervaring? Reserveer dan hier gelijk uw proefrit in de nieuwe Renault CLIO E-TECH en ervaar het zelf. Meer informatie over de nieuwe CLIO E-TECH? Lees dan de brochure en bekijk de prijzen en uitvoeringsspecificaties in de CLIO E-TECH prijstlijst. Bekijk ook de video met uitgebreide uitleg over de nieuwe Renault E-TECH modellen.

Voordelen van de Renault CLIO E-TECH

Het rijden in een hybride auto brengt natuurlijk bepaalde voordelen met zich mee. Dit zijn zomaar een paar voordelen van het rijden in de Renault CLIO E-TECH

 • Het plezier van elektrisch rijden, zonder uw gewoontes te veranderen.
 • Aanzienlijk lagere gebruikskosten.
 • Minder belastend voor het milieu.
 • Verschillende belastingvoordelen.
 • 8 jaar/160.000km garantie op de tractiebatterij.

Lees meer over de Renault CLIO E-TECH

Renault CLIO E-TECH - Fotogalerij

 • Renault CLIO E-TECH zijkant
 • Renault CLIO E-TECH voorkant
 • Renault CLIO E-TECH achterkant
 • Renault CLIO E-TECH achterlichten
 • Renault CLIO E-TECH zij aanzicht
 • Renault CLIO E-TECH koplampen
 • Renault CLIO E-TECH interieur
 • Renault CLIO E-TECH stuur

Onze voorraad Renault Clio

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Clio staan?

Renault CLIO E-TECH - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Renault CLIO E-TECH

Renault CLIO E-TECH: Go Electric

De nieuwe CLIO E-TECH is de eerste full hybrid van Renault en levert een vermogen van maar liefst 140 pk. U kunt tot wel 80% van de ritten in stedelijk gebied volledig elektrisch afleggen. Het resultaat? Minder uitstoot, lagere brandstofkosten en genieten van een geruisloze rit. Ga voor elektrisch, ga voor de nieuwe Renault CLIO E-TECH. Plan direct een proefrit in.

Meer over de Renault E-TECH modellen

Renault heeft met zijn jarenlange ervaring in elektrisch rijden het innovatieve E-TECH label ontwikkelt. Dit label staat voor een techniek die is gebaseerd op een intelligente multi-mode versnellingsbak zonder koppeling, waaraan twee elektromotoren en een benzinemotor zijn toegevoegd. Alle hybride E-TECH modellen van Renault zijn met deze techniek uitgerust.

Het E-TECH label levert u vele voordelen op. Zo zult u aanzienlijk besparen op brandstofkosten, zijn de E-TECH modellen beter voor het milieu en geniet u van een geruisloze rijervaring. En dit alles zonder in te leveren in comfort en vermogen. De Renault E-TECH modellen zijn namelijk voorzien van een volledig elektrische versnellingsbak. Naast de P (Parking), R (Rear), N (Neutral), D (Drive) is er bij een Hybride Renault ook de B (Brake) te vinden. De nieuwe B-modus is afkomstig van de volledig elektrische ZOE en staat voor vooruit rijden met versterkte remkracht. Het is hierbij mogelijk om bijna met één pedaal te rijden.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Renault CLIO E-TECH? Kom hem dan beleven bij Zeeuw & Zeeuw of bekijk de video over de Renault E-TECH modellen.