Renault CLIO E-TECH

v.a. 22% bijtelling

Vanaf€24.450,-

Renault CLIO E-TECH

Met de nieuwe, zelf-opladende hybride motor biedt  de CLIO E-TECH u ongekend rijplezier. Het is de ideale combinatie van de gunstige gebruikskosten en prestaties van een hybride benzinemotor en het comfort van de nieuwe CLIO met een automatische versnellingsbak. In de stad rijdt de CLIO E-TECH tot 80% van de tijd elektrisch, met de ongekende rust die bij een elektrische aandrijflijn hoort. Dankzij het gecombineerde vermogen van 140 pk biedt de nieuwe CLIO E-TECH altijd hoge prestaties zonder beperkingen in rijbereik! Voordelen van de Renault CLIO E-TECH.

Alle voordelen van de CLIO, maar dan hybride

In het interieur volgt de E-TECH de standaarden van de nieuwe CLIO : veel ruimte voor de inzittenden, grote touchscreens en de maximale score voor veiligheid dankzij de nieuwste EASY DRIVE rijhulpsystemen. Met de MULTI-SENSE rijmodus ‘Sport’ kan het vermogen van de  elektrische motor  gebruikt worden voor maximale prestaties, terwijl in ‘Eco’ zo zuinig mogelijk kan worden gereden. Daarnaast biedt de nieuwe uitvoering een “EV-modus”, waarin de auto volledig elektrisch kan rijden. Ideaal voor gebruik in de stad.

Blijf in contact …in volledige vrijheid!

In het interieur biedt het EASY LINK multimediasysteem een van de grootste schermen in zijn klasse, helemaal aanpasbaar. Aan boord is het EASY LINK-systeem compatibel met Android Auto™* en Apple CarPlay™ en geeft je toegang tot al je multimedia-inhoud in één oogopslag.
Geïntegreerde navigatie geeft je een veelvoud aan informatie in realtime: verkeersinformatie, flitspalen of tankstations tijdens je reis. Simpel en effectief. Je kunt gemakkelijk een POI zoeken met behulp van Google Search. Je hebt twee of drie sleutelwoorden nodig om naar je bestemming te komen zonder het exacte adres te weten. Dankzij de over-the-air-updates ben je er zeker van dat het EASY LINK-systeem en de kaart van het favoriete land automatisch worden bijgewerkt.

Het rijden in een hybride auto brengt natuurlijk bepaalde voordelen met zich mee:

 • Het plezier van elektrisch rijden, zonder uw gewoontes te veranderen.
 • Aanzienlijk lagere gebruikskosten.
 • Minder belastend voor het milieu.
 • Verschillende belastingvoordelen.
 • 8 jaar/160.000km garantie op de tractiebatterij.

Clio E-TECH

Clio E-TECH acties Clio E-TECH acties

Renault CLIO E-TECH - Fotogalerij

 • Renault CLIO E-TECH zijkant
 • Renault CLIO E-TECH voorkant
 • Renault CLIO E-TECH achterkant
 • Renault CLIO E-TECH achterlichten
 • Renault CLIO E-TECH zij aanzicht
 • Renault CLIO E-TECH koplampen
 • Renault CLIO E-TECH interieur
 • Renault CLIO E-TECH stuur

Onze voorraad Renault Clio

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Clio staan?

Renault CLIO E-TECH - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Renault CLIO E-TECH

Renault CLIO E-TECH: Go Electric

De nieuwe CLIO E-TECH is de eerste full hybrid van Renault en levert een vermogen van maar liefst 140 pk. U kunt tot wel 80% van de ritten in stedelijk gebied volledig elektrisch afleggen. Het resultaat? Minder uitstoot, lagere brandstofkosten en genieten van een geruisloze rit. Ga voor elektrisch, ga voor de nieuwe Renault CLIO E-TECH. Plan direct een proefrit in.

Meer over de Renault E-TECH modellen

Renault heeft met zijn jarenlange ervaring in elektrisch rijden het innovatieve E-TECH label ontwikkelt. Dit label staat voor een techniek die is gebaseerd op een intelligente multi-mode versnellingsbak zonder koppeling, waaraan twee elektromotoren en een benzinemotor zijn toegevoegd. Alle hybride E-TECH modellen van Renault zijn met deze techniek uitgerust.

Het E-TECH label levert u vele voordelen op. Zo zult u aanzienlijk besparen op brandstofkosten, zijn de E-TECH modellen beter voor het milieu en geniet u van een geruisloze rijervaring. En dit alles zonder in te leveren in comfort en vermogen. De Renault E-TECH modellen zijn namelijk voorzien van een volledig elektrische versnellingsbak. Naast de P (Parking), R (Rear), N (Neutral), D (Drive) is er bij een Hybride Renault ook de B (Brake) te vinden. De nieuwe B-modus is afkomstig van de volledig elektrische ZOE en staat voor vooruit rijden met versterkte remkracht. Het is hierbij mogelijk om bijna met één pedaal te rijden.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Renault CLIO E-TECH? Kom hem dan beleven bij Zeeuw & Zeeuw of bekijk de video over de Renault E-TECH modellen.