Renault Master Open Transport

v.a. 22% bijtelling

Vanaf€29.140,-

Master Open Transport

De Renault Master Open Transport voorziet in ieder opzicht aan uw vervoerswensen. Of u nou hovenier bent, of gewoon van klussen houdt. De Renault Master Open Transport kan de zwaarste klussen aan. De Renault Master Open is verrijkt met een groot aantal innovaties die u ondersteunen tijdens dagelijkse werkzaamheden.

Renault Master Open Transport modellen

De Renault MASTER Open Transport is in diverse modellen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld kiepbakken, Pick-Ups, distriboxen en meer! De Master Open Transport is in de volgende modellen verkrijgbaar:

  • Kiepbak
  • Pick-UP
  • Platform-cabine
  • Distribox
  • Chassis-cabine
  • Unieke variant

Wanneer u moeilijk te vervormen plaatwerk of staal vervoert of transport in de bouw of groenvoorziening verzorgt, is de Kiepbak of Pick-up een passend model. Heeft u XXL laadruimte nodig? Kies dan voor de MASTER Distribox, beschikbaar in versies met 20 of 22m2. De Platform-cabine en Chassis-cabine zijn gemaakt om te worden opgebouwd en bieden een veelheid aan carrosseriemogelijkheden zoals groot volume, camper, etc. Tot slotte kenmerkt de Unieke variant zich door een lage vloer en instap. De PlatForm Cabine wordt veelal gebruik als basis van een paardentrailer of verkoopwagen. Bekijk voor meer informatie over de verschillende modellen en alle bijhorende afmetingen de Renault Master Open Transport brochure en prijslijst.

Lees meer over de Renault MASTER Open Transport

Renault Master Open Transport - Fotogalerij

Renault Master Open Transport - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Renault Master Open Transport

Renault MASTER Open Transport motoren

De Renault Master Open Transport heeft zijn dynamische prestaties te danken aan de ENERGY dCi 165 Twin Turbo-motor. Dit maakt hem tot een van de besten in zijn segment. Binnen 12 seconden haalt hij de 100 km/h en in de zesde versnelling gaat hij van 80 naar 120 km/h in nog geen 16 seconden. Deze Twin Turbo technologie zorgt voor een hoge koppel, een laag toerental en veel vermogen. Deze motoren zijn uitgerust met twee turbocompressoren. De eerste turbo heeft een lage massatraagheid en zorgt voor de hoge koppel om snel weg te kunnen rijden. De tweede Turbo zorgt voor de rest op bij hogere toerentallen. Deze turbo zorgt dat u bij hogere snelheid ook geniet veel extra vermogen.

Multimedia en comfort in de Renault Open Transport

Kies het multimediapakket dat het beste bij u past. Zo heeft u keuze uit een compleet systeem met R-LINK of Media Nav Evolution of gebruik uw smartphone met de app R&Go. Heeft u geen zin in files? R-Link en Media Nav Evolution zorgen ervoor dat u altijd de snelste weg naar uw bestemming neemt.
Op het gebied van comfort komt u niets tekort. In de Renault Master Open Transport is de cabine standaard voorzien van gebruiksvriendelijke bediening, verstelbare stoelen en stuurwiel, airconditioning, verschillende opbergvakken, geoptimaliseerde geluidsisolatie, parkeersensoren en Hill-start assist. Zo stapt u bij iedere rit met plezier in uw auto en komt u uitgerust aan op bestemming.