Renault ZOE E-TECH Electric

v.a. 16% bijtelling

Vanaf€34.895,-

De nieuwe Renault ZOE

100% elektrisch, 16% bijtelling

De ZOE heeft meer karakter dan ooit tevoren. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe, C-shape LED-lichtsignatuur, mistlampen met chromen omlijsting en een assertieve grille. Onder de motorkap introduceert Renault een nieuwe, krachtige motor die nog meer rijplezier biedt. De ZOE heeft een grotere actieradius: tot wel 395 km WLTP. Behalve opladen via de unieke 22 kW AC-lader, waarmee je altijd op het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt kunt laden, kan de ZOE dankzij een 50 kW DC-lader in slechts dertig minuten tot wel 157 km actieradius bijladen. Grenzen zijn er om verlegd te worden!

Passie voor elektrisch rijden

De Renault ZOE is verbonden met zijn omgeving, maar in de eerste plaats vooral met jou. Dankzij de Handsfree Card ontgrendelen de deuren automatisch terwijl je je ZOE nadert en betreed je een wereld die technologie koppelt aan eenvoud. Het interieur is een comfortabele, stille  cocon met bekleding en decoratieve elementen gemaakt van 100% gerecycled* materiaal. Het dashboard is modern en ergonomisch, voorzien van een 10-inch TFT-cluster voor de bestuurder dat alle nodige informatie toont tijdens het rijden.  Dankzij de handige bedieningsknoppen op het stuurwiel heb je de belangrijkste functies van je auto binnen handbereik.  De smartphonehouder onder de e-shifter is uitgerust met een inductielader voor draadloos opladen. In het midden van het dashboard bevindt zich het grote 9,3-inch scherm van het EASY LINK-multimediasysteem, zodat je vlot kunt navigeren.

Overal gemakkelijk opladen?

Je kunt de Renault ZOE overal opladen. Daardoor is hij nog beter geschikt voor dagelijks gebruik. Als je hem ’s nachts thuis aansluit op een Wallboxmet een minimaal vermogen van 7,4 kW, dan laadt hij  de batterij volledig op terwijl je slaapt. Voor grotere afstanden kun je dankzij de nieuwe 50 kW CSS Combo-aansluiting van  de ZOE gebruikmaken van snellaadstations, waar je in slechts 30 minuten de batterij kunt opladen voor 150 km extra actieradius*. De slimme Caméléon®-lader past zich direct aan op het maximaal beschikbare vermogen van openbare laadpunten (tot 22 kW), voor een optimale laadtijd, afhankelijk van het gebruikte  laadpunt. Daardoor kun je altijd en overal gebruikmaken van het steeds groter wordende  aantal publieke laadpunten en snelladers. En om je het leven nóg makkelijker te maken, geeft de  Renault ZOE op het 9,3 inch grote EASY LINKscherm alle laadpunten en hun vermogen weer  die in de omgeving van je bestemming beschikbaar  zijn. Opladen was nog nooit zo eenvoudig!

ZOE E-TECH Electric

MAAK JIJ GEBRUIK VAN € 2.950,- OVERHEIDSSUBSIDIE?

Elektrisch rijden met Dacia wordt zo wel heel aantrekkelijk. Vanaf 10 januari 2023 kun je weer subsidie aanvragen voor een elektrische auto met een koop- of leaseovereenkomst die je hebt afgesloten op óf na 1 januari 2023. Het subsidiebedrag voor een nieuwe auto is € 2.950,-.

Meer info Alle uitvoeringen

Renault ZOE E-TECH Electric - Fotogalerij

 • Renault ZOE vooraanzicht
 • Renault ZOE voorkant
 • Renault ZOE zijaanzicht
 • Renault ZOE achterkant
 • Renault ZOE achterlicht
 • ZOE Renault
 • Renault ZOE koplamp
 • Renault ZOE stoelen
 • Renault ZOE interieur
 • Renault ZOE binnenkant

Renault ZOE E-TECH Electric Equilibre

Vanaf € 34.895,-
 
Onder andere voorzien van:

 • 15″ wielen met wieldop ‘Eole’
 • Handbediende airconditioning
 • Regen- en licht sensor
 • Elektrisch bedienbare zijruiten vóór
 • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
Offerte Gratis taxatie

Renault ZOE E-TECH Electric Evolution

Vanaf € 36.195,-
 
Ten opzichte van Life o.a.:

 • Draadloze oplader voor smartphone (alleen mogelijk indien de smartphone aan de Qi standaard voldoet)
 • Parkeersensoren vóór en achter met optische en sonische weergave
 • Lane Departure Warning met Lane Keep Assist
 • Buitenspiegelkappen in carrosseriekleur
Offerte Gratis taxatie

Renault ZOE E-TECH Electric Iconic

Vanaf € 37.945,-
 
Ten opzichte van Zen o.a.:

 • Achteruitrijcamera
 • Automatisch dimmende binnenspiegel
 • Privacy glass zijruiten achter en achteruit
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 9,3″ touchscreen
 • Blind Spot Warning
 • Lichtmetalen wielen 17″ Elington Noir Diamantée
Offerte Gratis taxatie

Onze voorraad Renault ZOE

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige ZOE staan?

Renault ZOE E-TECH Electric - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Renault ZOE E-TECH Electric

Renault ZOE  interieur en media

Speciaal voor deze nieuwe Renault ZOE is een geheel nieuw dashboard ontworpen dat is afgewerkt met een nieuw, zacht aanvoelend en hoogwaardig materiaal. Renault heeft tijdens het ontwerpproces ook gekeken naar duurzaamheid. Bij de ZOE ZEN-uitvoering wordt gebruik gemaakt van nieuwe bekleding (gekaard garen) die van 100% gerecycled materiaal gemaakt is. Een belangrijke innovatie, want het is voor het eerst dat gerecycled gekaard garen wordt gebruikt in de auto-industrie.

De Renault ZOE 2019 is verder voorzien van een 9,3-inch touchscreen aan de voorzijde van het dashboard en biedt toegang tot het Renault EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem. Via dit systeem is het bijvoorbeeld ook mogelijk om realtime de beschikbaarheid van laadstations te bekijken. Daarnaast kun je via Apple CarPlay of Android Auto gemakkelijk uw smartphone koppelen met het multimediasysteem.

Renault ZOE  actieradius en laadmogelijkheden

De Renault ZOE gaat steeds verder. Waar de vorige Renault ZOE nog over een Z.E. 40 batterij beschikte, beschikt de Renault ZOE 2019 over een nieuwe Z.E. 50-batterij. Hierdoor is een actieradius van maar liefst 390 kilometer mogelijk! Door de verschillende laadmogelijkheden kunt u de ZOE gemakkelijk overal opladen: thuis, in de stad, bij een winkelcentrum en langs de snelweg. Dankzij het hoge laadvermogen van de nieuwe DC-lader kost het weinig tijd om de batterij op te laden. Bij snellaaddstations langs de snelweg is het mogelijk om de batterij in dertig minuten met 50 kW te laden. Dit zorgt binnen een mum van tijd voor circa 150 km rijplezier.

Renault ZOE  motor

De nieuwe Renault ZOE wordt aangedreven door een krachtige elektromotor. Renault biedt voor de nieuwe ZOE twee motoren aan: de 80 kW (R110) motor en de 100 kW (R135) motor. Deze laatste levert meer vermogen. Daarnaast zijn er tal van rijassistentiesystemen die gericht zijn op comfort en veiligheid. Nieuw is B-modus, een nieuwe rijmodus die specifiek is afgestemd op het rijden in de stad. Hiermee hoeft u het rempedaal nauwelijks meer te gebruiken en wordt het rijden in het drukke stadsverkeer een stuk prettiger. Ook op de snelweg is het comfortabel rijden in de ZOE. Dankzij de R135-motor kunt u met de ZOE rekenen op een verbeterde responsiviteit.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Renault ZOE 2019. Bekijk dan hier de rijtest van deze nieuwe volledig elektrische Renault.