Renault Mégane E-TECH Electric

v.a. 16% bijtelling

Vanaf€35.390,-

Vanaf nu te bestellen!

NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCH RIJDEN

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kW met een bereik tot wel 470km (WLTP). Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis en een laag zwaartepunt is de nieuwe Megane E-Tech electric uiterst flexibel en is er meer ruimte in de auto.

De Megane E-Tech electric is een combinatie van de levendigheid van een compacte sedan en de prestaties van een sportwagen. De elektrische motor met 220 pk, een direct koppel van 300 Nm en 20″ lichtmetalen wielen geven een geheel nieuwe betekenis aan het woord ‘autorijden’. Rijd met volledige controle: houd je omgeving in de gaten met de smart rear view mirror en rijd veilig met 26 rijhulpsystemen. Met OpenR Link met Google integratie kom jij altijd op je bestemming aan en kun je de spraakassistent gebruiken om alle functies te bedienen.

GRENZELOOS DESIGN

De auto krijgt een bijzondere uitstraling dankzij het design in de stijl van een SUV en de compacte carrosserie van een sedan. Full LED-verlichting aan de voorzijde, iriserende 3D-strook aan de achterzijde, 20″ lichtmetalen wielen en de goudchromen accenten zorgen voor een geheel origineel design. Het exclusieve platform van de Megane E-Tech electric heeft een volledig vlakke vloer voor maximale ruimte in het interieur.

De vormgeving van het nieuwe OpenR link dashboard zorgt voor veel ruimte voorin, passagiers achter hebben een royale beenruimte. Er is 33 liter opbergruimte in het interieur. Gebruik al je zintuigen om van een intense rit te genieten, met hifi-audiokwaliteit van het nieuwe Harman Kardon-audiosysteem, technologie voor een ruimtelijke audiobeleving en een reeks omgevingsgeluiden (natuurlijk, live, club of lounge).

Versieprijzen:

Mégane E-TECH electric EQUILIBRE v.a. € 35.390,-
Mégane E-TECH electric TECHNO v.a. € 38.390,-
Mégane E-TECH electric EVOLUTION ER v.a.€ 40.990,-
Mégane E-TECH electric EVOLUTION v.a.€ 41.790,-
Mégane E-TECH electric ICONIC v.a.€ 45.390,-

De private leaseprijzen van de nieuwe Renault Megane E-Tech electric beginnen bij € 449,- per maand voor de uitvoering EV40 Equilibre.

EXTRA ACTIES!

 • GRATIS 5 jaar garantieplus verzekering t.w.v. € 559,-
 • 3 jarig onderhoudscontract van € 500,- voor € 99,-
 • 4 jarig onderhoudscontract van € 870,- voor € 349,-

GARANDEER ALS EERSTE EEN PROEFRIT

De verkoop van de nieuwe De Megane E-Tech electric start in het eerste kwartaal van 2022. Schrijf u nu in en garandeer als een van de eersten een proefrit.

Schrijf u hier in

 

Mégane Electric Car Of The Year 2022

Renault Mégane E-TECH Electric - Fotogalerij

 • Laden Mégane E-Tech electric 2022
 • Mégane Electric 2022
 • Navigatie Mégane E-TECH Electric
 • Interieur Renault Mégane Electric
 • Achterkant Mégane Electric
 • Voorkant Mégane Electric
 • De nieuwe Mégane
 • Mégane E-TECH electric 2022

Renault Mégane E-TECH Electric - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Renault Mégane E-TECH Electric

LAADOPLOSSINGEN VOOR THUIS

De gemakkelijkste manier om de Mégane E-Tech electric op de laden is een wallbox. 3 uur thuisladen is genoeg om 80% van je actieradius terug te krijgen. Volledig opladen duurt 7 tot 10 uur, afhankelijk van het laadvermogen. Je kunt thuis tot wel maxiamaal 22kW laden. Praktisch, veilig en snel.

LAADOPLOSSINGEN VOOR ONDERWEG

Maak je geen zorgen over het opladen. In Europa staan ruim 200.000 publieke laadpalen. Nederland is koploper met ruim 75.000 publieke laadpunten en meer dan 2300 snelladers. Vindt onderweg het dichtsbijzijnde laadpunt, sluit je aan en start je laadsessie. Met MY Renault app kun je het laden op afstand beheren.