Captur bestellen

Nieuwe Renault Captur vanaf nu te bestellen

De Captur blijft onverminderd toonaangevend in het segment van de stads-SUV’s. Sinds zijn introductie in 2013 verkocht Renault meer dan 2 miljoen exemplaren in 90 landen. De Renault Captur is de ‘voiture à vivre’ in het B-segment. Het is een veelzijdig multitalent, compact vanbuiten, ruim vanbinnen en modulair aan te passen voor wat betreft het gebruik, zowel in de stad als daarbuiten. De prijzen van de nieuwe Renault Captur beginnen bij € 28.690,-.

DE NIEUWE CAPTUR, VOITURE À VIVRE IN HET B-SEGMENT

De nieuwe Captur wordt gekenmerkt door een nieuw, dynamischer ontwerp. De nieuwe voorzijde heeft elegantere en meer technologische looks, met het Nouvel’R-logo uit één stuk in de grille, en een hogere en vlakkere motorkap. De nieuwe koplampen zijn op alle uitrustingsniveaus standaard voorzien van Full LED-technologie. De achterzijde heeft eveneens een modernere uitstraling gekregen, dankzij nieuwe achterlichtunits, een nieuw ontworpen diffuser en het nieuwe logo.

De nieuwe Renault Captur is uitgerust met het OpenR Link-multimediasysteem met geïntegreerde Google-functies (afhankelijk van de uitvoering). Het bevat toonaangevende technologie dankzij Android Automotive 12: een wereldprimeur in het B-segment. Behalve volledig aanpasbaar is de interface ook compatibel met Android Auto en Apple CarPlay voor (draadloze) smartphoneconnectiviteit. Google-diensten zoals Google Maps, Google Assistant en meer dan vijftig (afhankelijk van land) Google Play-apps zijn toegankelijk met een vingerafdruk, net zoals op een smartphone. Het systeem wordt standaard geleverd op de Captur vanaf het uitrustingsniveau techno.

De nieuwe generatie Captur biedt net zo’n breed aanbod op maat gemaakte functies als zijn voorganger. Klanten kunnen kiezen uit diverse accessoires en carrosseriekleuren. Ten slotte is de nieuwe Captur ook leverbaar in de uitvoering esprit Alpine. Met meer expressiviteit, zowel van binnen als van buiten, vormt de styling een unieke mix van elegantie en sportiviteit, geïnspireerd door het merk Alpine.

BREED AANBOD MOTOREN EN AANTREKKELIJKE PRIJZEN

De nieuwe Captur wordt geleverd met keuze uit vier motoren op de evolution- en techno-uitvoeringen: TCe 90, mild hybrid 160 EDC, TCe 100 LPG en de E-Tech full hybrid 145. De uitvoering esprit Alpine is beschikbaar voor de mild hybrid 160 EDC en E-Tech full hybrid 145.

De instapprijs voor de nieuwe Captur bedraagt € 28.690,- voor de uitvoering evolution. Bekijk de actuele prijslijst van de nieuwe Renault Captur met alle beschikbare motoren en uitvoeringen. (De TCe 90 is binnenkort te bestellen.)

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?