Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Naast goede service nu ook de beste koffie van Nederland bij Zeeuw & Zeeuw!

~ Peeze koffie – Bewust genieten!

Duurzame en klimaat neutrale koffie
Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Zij hebben er bewust voor gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Alle Peeze koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk. De koffie van Peeze wordt volledig klimaat neutraal gebrand. Al jaren reduceren zij de CO2-uitstoot tot een minimum.

Peeze Foundation – Betrokken bij de bron
Peeze werkt altijd aan kwaliteit en duurzaamheid en met elk kopje koffie dat wordt gedronken steunt u de Peeze Foundation! Wie een betere wereld wil, moet daarvoor ook zelf het initiatief nemen. Dat doet Peeze met de Peeze Foundation, een stichting waarmee zij projecten door de hele koffieketen ondersteunen: van koffie- en theeprojecten in oorsprong landen tot maatschappelijke initiatieven in eigen land. Van elk kopje koffie gaat er een deel van de winst naar de Peeze Foundation. Zeeuw & Zeeuw wordt daar blij van!

Beste koffie van Nederland
In 2015 en 2017 is de koffie van Peeze verkozen tot de beste koffie van Nederland in de Misset Horeca Koffie Top 100 en de merkenvergelijkingswebsite Rank a Brand geeft Peeze een A-label op het gebied van duurzaamheid.

Trots
Zeeuw & Zeeuw heeft dan ook met trots gekozen voor Peeze. Niet alleen omdat zij duurzame koffie en thee produceren, maar ook om de kwaliteit van de koffie. U kunt bij ons nu écht genieten van een (h)eerlijk kopje duurzame koffie of thee!

Wij zijn enorm enthousiast en nodigen u graag uit om onze nieuwe koffie in de showroom te komen proeven!

 

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak