Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Renault ZOE header

Renault Zoe lost Tesla Model 3 af als bestverkochte elektrische auto van Europa

De nieuwe Renault ZOE was in het eerste semester van dit jaar de best verkochte elektrische auto van Europa. De nieuwe Renault ZOE lost daarmee de Tesla Model 3 af, die naar plek 2 daalt. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers over de verkopen van JATO Dynamics, die inmiddels gepresenteerd zijn. In de eerste 6 maanden van dit jaar werden in Europa 37.540 exemplaren van de nieuwe Renault ZOE op kenteken gezet; een toename van 50 procent. Daarmee wist de Franse elektrische auto de Tesla Model 3 te passeren in de verkoopstatistieken als meest gewilde model binnen zijn segment. Kies je nu voor de nieuwe Renault ZOE, dan kun je niet alleen aanspraak maken op € 4.000,- Overheidssubsidie1, maar krijg je ook nog eens € 4.000,- Renault Subsidie2! En daar houdt ’t niet op, want bij aankoop geven we je ook nog eens een Wallbox cadeau3 ter waarde van € 975,-. Geen Wallbox bij jou huis mogelijk? Dan krijg je € 500,- laadtegoed en ben je zo onderweg. De nieuwe Renault ZOE rijdt je al vanaf € 29.590,-4.

Bekijk de actie

Bron: JATO Dynamics verkoopcijfers juni 2020 & autointernationaal.nl/. 1. Het budget voor de Overheidssubsidie voor de aanschaf van een volledig elektrische auto door particulieren is beperkt, raadpleeg rvo.nl/sepp voor de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling.2. Voor de Renault ZOE ontvangt de particuliere klant van 6 mei 2020 t/m 31 augustus 2020 een extra voordeel genaamd “Renault Subsidie” van € 4.000 incl. btw bij aankoop van de nieuwe Renault ZOE met een uiterste registratiedatum van 30 november 2020. Kijk voor de voorwaarden en alle info over de wallbox-actie op renault.nl. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. 3. Bij de order van een nieuwe Renault ZOE ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 11kW of 22kW laadpunt die Renault ondersteunt tot € 975,- incl. btw. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant. Vraag ons naar de voorwaarden of kijk op renault.nl. 4. Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 4.000,- Renault Subsidie. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument.

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak