Renault velgen

Renault velgen

Wilt u nieuwe velgen onder uw Renault? Dan bent u bij Zeeuw & Zeeuw aan het juiste adres. Wij bieden een ruim scala aan originele velgen voor ieder Renault model. Of u nou opzoek bent naar een set velgen voor uw Renault TWINGO of één van uw velgen van uw Renault KADJAR vervangen moet worden. De Renault service specialisten van Zeeuw & Zeeuw helpen u graag met zoektocht naar de perfecte velgen voor uw Renault!

Werkplaatsafspraak maken

 

Welke maat velg heb ik nodig?

Velgen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo ook voor uw Renault. Bij Zeeuw & Zeeuw hebben we een ruim aanbod aan originele Renault velgen. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Originele renault velgen 16 inch
  • Originele renault velgen 17 inch
  • Originele renault velgen 18 inch
  • Originele renault velgen 19 inch

Weet u niet welke maat u nodig heeft? Onze service specialisten helpen u graag verder. Kom langs of neem contact op met één van onze Renault vestigingen.

Originele Renault velgen

Montage van uw velgen

Bij Zeeuw & Zeeuw adviseren we u graag over welke velgen het beste passen bij uw Renault model. Wij kunnen voor ieder Renault model de originele velgen in verschillende maten leveren. Ook wanneer u andere velgen wilt geven wij u hier graag advies over. Daarnaast zijn onze service monteurs gespecialiseerd om om Renault banden om de velgen te leggen en de banden met velg onder uw auto te monteren. Wilt u een afspraak maken om nieuwe velgen onder uw Renault te laten monteren? Neem dan contact met ons op of vul het contacformulier in

Het verschil tussen velgen en wieldoppen

Naast velgen kunt u ook kiezen voor wieldoppen. Wieldoppen zijn in plastic uitgevoerde onderdelen die tegen een stalen velg worden aangeklikt. Bij veel Renault modellen is het instapmodel voorzien van 4 zwarte velgen met wieldoppen. Wieldoppen zijn over het algemeen goedkoper dan velgen en dienen met name voor de sier. Daarnaast hebben wieldoppen ook een beschermende functie voor de band en de velg. Velgen geven over het algemeen een wat luxere uitstraling aan een auto dan wieldoppen.

Advies over nieuwe Renault velgen?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor nieuwe velgen voor uw Renault? Neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging of vraag online meer informatie aan!

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

  • Orginele onderdelen
  • Scherpe prijzen