Renault CLIO Banden

nieuwe renault clio estate op de weg

Nieuwe banden nodig voor uw Renault CLIO? Zeeuw & Zeeuw helpt u op weg! De juiste banden onder uw Renault CLIO vergroten de veiligheid en optimaliseren het brandstofverbruik. Wij helpen je graag op weg. In de zomer én winter.

 

Werkplaatsafspraak maken

 

Winterbanden Renault CLIO

Wanneer u met koud en nat weer de weg op gaat is het verstandig om winterbanden onder uw auto te hebben. Over het algemeen geldt de regel dat bij temperaturen onder de 7 graden Celsius uw remweg, bij een snelheid van 50 kilometer per uur, twee maal zo kort is wanneer u met winterbanden rijdt. Winterbanden voor uw CLIO zijn dus cruciaal voor uw veiligheid tijdens de wintermaanden. Bij Zeeuw & Zeeuw raden wij dan ook aan om wanneer de temperaturen dalen uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden.

Net zoals alle andere Renault modellen heeft de Renault CLIO bepaalde specificaties als het gaat om winterbanden. Het beste voorbeeld hiervoor is de bandenmaat. Niet elke bandmaat past namelijk onder een Renault CLIO. Onze Renault onderhoud experts kunnen u geheel vrijblijvend adviseren over welke winterband het beste zou passen onder uw Renault CLIO. De prijzen voor winterbanden voor uw Renault CLIO kunnen flink variëren. Omdat u als klant bij ons centraal staat hanteren wij altijd de scherpst mogelijke prijzen en tarieven. U heeft bij ons altijd de keuze uit verschillende banden van A-merken zoals Continental en Michelin.

Zomerbanden Renault CLIO

Uw Renault CLIO verdient de juiste set banden! Het vergroot namelijk de veiligheid en het verbetert het brandstofverbruik. Daarom staat Zeeuw & Zeeuw voor u klaar met A-merk zomerbanden zoals Michelin en Continental. Renault CLIO zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Schakel daarom boven een temperatuur van 7 graden Celsius over naar zomerbanden. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de CLIO zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie.

All-season banden Renault CLIO

Blijft u in Nederland tijdens de koude maanden en rijdt u sowieso weinig kilometers? Met de Renault CLIO all-seasonbanden heeft u dan het gemak dat u nooit banden hoeft te wisselen. U heeft dus geen extra kosten aan een bandenwissel per jaar, u heeft geen opslag nodig en u bent geen tijd kwijt aan de bandenwissel. Past dit bij uw rijgedrag en wensen? Kies dan voor voor Renault CLIO all-season banden (4 seizoenenbanden). Neem contact op met onze adviseurs voor dé beste banden voor úw CLIO.

Renault CLIO banden bij Zeeuw & Zeeuw

Met vestigingen in Delfgauw, Den Haag, Leiden, Leidschendam, Naaldwijk en Zoetermeer is Zeeuw & Zeeuw het adres voor Renault CLIO banden in uw regio. Bij Zeeuw & Zeeuw staat u als klant centraal. Wij hanteren daarom een zo scherp mogelijke prijs voor onze Renault banden. Daarnaast heeft u altijd de keuze uit verschillende banden van A-merken zoals Michelin en Continental. Banden kunt u zowel los als per set aanschaffen. Na het verwisselen van uw banden bieden wij de mogelijkheid tot opslag voor uw zomer- of winterbanden.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

  • Orginele onderdelen
  • Scherpe prijzen