Renault zomerbanden

Uw Renault verdient de juiste set banden! Het vergroot namelijk de veiligheid en het verbetert het brandstofverbruik. Daarom staat Renault voor u klaar met A-merk zomerbanden zoals Michelin en Continental. Maak direct een afspraak.

Werkplaatsafspraak

 

Wisselen naar zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Schakel daarom boven een temperatuur van 7 graden Celsius over naar zomerbanden. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie.

Renault zomerbanden bij Zeeuw & Zeeuw

Met vestigingen in Delfgauw, Den Haag, Leiden, Leidschendam, Naaldwijk en Zoetermeer is Zeeuw & Zeeuw het adres voor Renault zomerbanden in uw regio. Renault zomerbanden zijn beschikbaar in diverse maten. Bij Zeeuw & Zeeuw staat u als klant centraal. Wij hanteren daarom een zo scherp mogelijke prijs voor onze Renault zomerbanden. Daarnaast heeft u altijd de keuze uit verschillende banden van A-merken zoals Michelin en Continental. Zomerbanden kunt u zowel los als per set aanschaffen. Na het verwisselen van uw banden bieden wij de mogelijkheid tot opslag voor uw zomer- of winterbanden.

Tarieven Renault zomerbanden

Voor een complete prijslijst inclusief bandenspanningssensoren en lichtmetalen velgen klikt u hier. Let op prijzen zijn inclusief BTW en zolang de voorraad strekt. Informeer altijd naar de beschikbaarheid.

Tarieven winter-/zomerbanden wissels* Standaard tarief MyRenault+ tarief
Wisselen complete set excl. opslag € 30,00 GRATIS
Wisselen complete set incl. opslag € 75,00 € 55,00
Wisselen losse banden excl. opslag € 80,00 € 60,00
Wisselen losse banden incl. opslag € 135,00 € 115,00

* Prijzen zijn inclusief BTW en zolang de voorraad strekt. Informeer altijd naar de beschikbaarheid.

Afspraak maken Renault zomerbanden

Bent u op zoek naar winterbanden voor uw Renault? Laat u adviseren door Zeeuw & Zeeuw en neem contact op. Uiteraard kunt u ook direct een werkplaatsafspraak maken voor het monteren van zomerbanden.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

  • Orginele onderdelen
  • Scherpe prijzen