Renault distributieriem

Nieuwe distributieriem nodig voor uw Renault? Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen. Deze is belangrijk voor de aandrijving van uw Renault. Laat uw distributieriem daarom op tijd, door onze Renault specialisten vervangen. Maak direct een werkplaatsafspraak aan!

Werkplaatsafspraak maken

 

Kosten Renault distributieriem vervangen

De kosten voor het vervangen van een distributieriem zijn afhankelijk van welk Renault model u rijdt. Om u tegemoet te komen in de kosten werkt Zeeuw & Zeeuw met transparante all-in prijzen. Hierdoor weet u ook bij het vervangen van uw distributieriem wat de totaalkosten zijn. Iedere all-in prijs is inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Tijdens het vervangen van een distributieriem kan de monteur gebreken aan gerelateerde onderdelen vaststellen. Daarnaast werkt Zeeuw & Zeeuw alleen met originele Renault onderdelen.

Over eventuele bijkomende kosten voor dergelijke onderdelen wordt u door Zeeuw & Zeeuw vooraf geïnformeerd. Wilt u de prijs weten voor het vervangen van de distributieriem van uw Renault? Neem contact op met Zeeuw & Zeeuw.

Wanneer distributieriem vervangen

Renault hanteert voorschriften over wanneer een distributieriem vervangen dient te worden. Veelal is dit om de 120.000 kilometer. De hoeveelheid slijtage aan uw distributieriem is afhankelijk van:

 • Hoeveel slijtage de riem heeft ondervonden. Rijdt u bijvoorbeeld veel in de file, dan kent de riem extra slijtage door de veelal lage toeren en het vele optrekken.
 • Ouderdom. Hoe ouder uw Renault, des te eerder kan de distributieriem versleten zijn.

Voor het vervangen van distributieriemen werkt Zeeuw & Zeeuw aan de hand van de voorschriften van Renault. Wilt u graag weten wanneer de distributieriem van uw Renault vervangen moet worden? Neem contact op met Zeeuw & Zeeuw voor meer informatie.

Werkplaatsafspraak maken

Indien u vragen heeft over uw distributieriem kunt u contact opnemen met Zeeuw & Zeeuw. Is de distributieriem van uw Renault aan vervanging toe? Uiteraard kunt ook direct een werkplaatsafspraak maken.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Werkplaats acties - Mis ze niet!

 • Fietsendrager Actie

  Bij Zeeuw & Zeeuw Renault heb je nu de keuze uit een aantrekkelijk aanbod Fietsendragers en je profiteert t/m 21 Mei…

  Profiteer nu van 20% korting

  Bekijk actie Bekijk "Fietsendrager Actie "
 • GRATIS Airco Check

  Het betekent bovendien dat we weer vaker naar buiten kunnen! Ga je met jouw Renault op pad? Dan is het…

  Geniet van frisse lucht en beleef een ontspannen lente

  Bekijk actie Bekijk "GRATIS Airco Check "
 • Plan nu een Zomercheck

  Ook deze zomer staan we, zoals altijd, voor je klaar. Want grote kans dat we meer van onze vrijheid kunnen…

  Doe nu de Zomercheck

  Bekijk actie Bekijk "Plan nu een Zomercheck "

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

 • Orginele onderdelen
 • Scherpe prijzen