Nieuwe Renault Symbioz

Nieuwe Renault Symbioz nu te bestellen

Goed nieuws! De nieuwe Renault Symbioz is vanaf nu te bestellen bij Zeeuw & Zeeuw Renault. Het nieuwe model, dat op 2 mei jl. werd onthuld, vertegenwoordigt het beste van Renault op het gebied van modulair ontwerp, connectiviteit en efficiëntie voor het C-segment. Hij biedt alle kwaliteiten om zowel gezinnen als zakelijk rijders aan te spreken die op zoek zijn naar een zekere mate van elektrificatie tegen gunstige kosten.

Met de nieuwe Symbioz, die tussen de Renault Captur en Austral is gepositioneerd, breidt Renault het aanbod verder uit op het instapniveau van het C-segment. Met zijn bescheiden lengte van 4,41 meter maakt de Symbioz de E-Tech full hybrid familie compleet, die verder bestaat uit de Renault Arkana (4,57 meter) en Austral (4,51 meter). Het aanbod van Renault in het C-segment wordt gecompleteerd door de volledig elektrische Megane en Scenic E-Tech electric.

De Symbioz biedt de beste technologie van Renault, zoals het openR Link-multimediasysteem met geïntegreerde Google-diensten en het Solarbay panoramadak. De uitvoering iconic biedt zelfs 29 rijhulpsystemen van de nieuwste generatie, voor extra veiligheid en rijcomfort van topniveau. De Symbioz is bovendien praktisch met zijn toonaangevende bagageruimte van maximaal 624 liter met de achterbank omhoog. Tevens is de achterbank over een lengte van 16 centimeter verschuifbaar en ontstaat er een vlakke laadvloer als de achterbank volledig is neergeklapt. Daarmee past de Symbioz zich aan op de behoeften en gewoonten van zijn gebruikers.

E-TECH FULL HYBRID 145

Met een gewicht onder de 1.500 kg is de Renault Symbioz relatief licht. In combinatie met zijn geavanceerde en uiterst efficiënte E-Tech full hybrid 145-aandrijflijn laat de Symbioz een gemiddeld verbruik van 4,7 l/100 km (WLTP) noteren, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 105 g/km.

RENAULT SYMBIOZ NU TE BESTELLEN

De nieuwe Renault Symbioz is nu te bestellen voor prijzen vanaf € 36.490. Deze prijs geldt voor de uitvoering techno. De nieuwe Renault Symbioz staat na de zomer bij ons in de showroom.

RENAULT SYMBIOZ EN HET DNA VAN ‘AUTO’S OM MEE TE LEVEN’

De Renault Symbioz kenmerkt zich door de nieuwe designtaal van Renault. Met een lengte van 4,41 meter wordt de Symbioz de meest compacte SUV van Renault in het C-segment. Het interieur voldoet aan alle behoeften van een gezin dankzij de royale binnenruimte en voldoende plek voor inzittenden en hun bagage. Daarnaast vertegenwoordigt de Symbioz het beste dat Renault te bieden heeft, waaronder:

  • het nieuw ontwikkelde solarbay panoramadak, gebaseerd op PDLC-technologie waarmee het glazen dak is te verduisteren zonder het te hoeven afdekken.
  • de E-Tech full hybrid aandrijflijn met een systeemvermogen van 107 kW (145 pk) die, in een auto met een gewicht onder de 1.500 kg, zorgt voor veel rijplezier terwijl het brandstofverbruik beperkt blijft.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?