Goed nieuws! Onze  Sale & Sale actie is verlengd t/m 19 maart.
Tijdens de Sale & Sale actieweken ontvang je de beste deal van Nederland op onze geselecteerde voorraad nieuwe Renault Clio, Captur en Arkana modellen!

Met de 7 Zekerheden van Renault loopt je voordeel op tot een duizelingwekkende € 3.541,-
Zo ontvang je tot € 2.500,- extra inruilvoordeel, ontvang je gratis 3 jaar onderhoud, garantie en route service Europa, financier je met 2,9% en profiteer je van een vaste prijsgarantie. Bekijk snel online welke deal het beste aansluit op uw wensen! Vraag online een offerte aan en ontvang direct een super scherp inruilvoorstel voor uw huidige auto.

Renault CLIO

€ 3.026,-
SALE & SALE VOORDEEL

Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken – de nieuwe CLIO is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe lichtsignatuur met full-ledlampen verleidt je al bij de eerste aanblik. Laat je meeslepen door zijn moderne, dynamische stijl. Binnenin telt elk detail. Ontdek de luxueuze materialen en de hoogwaardige afwerking.

€ 2.000,-
extra

inruilpremie

Inclusief
3 jaar garantie
& onderhoud

Financier met
2,9% rente

3 jaar gratis
Routeservice

Renault CAPTUR

€ 3.235,-
SALE & SALE VOORDEEL

De nieuwe Renault CAPTUR is trots op zijn SUV-looks. Met zijn kenmerkende C-shape LED dagrijverlichting ziet de nieuwe CAPTUR er zowel van voor als van achter nog eleganter en hightech uit. Geniet van de flexibele interieurruimte en de uitrusting die ontworpen is voor maximaal comfort.

€ 2.250,-
extra

inruilpremie

Inclusief
3 jaar garantie
& onderhoud

Financier met
2,9% rente

3 jaar gratis
Routeservice

Renault ARKANA

€ 3.541,-
SALE & SALE VOORDEEL

De nieuwe Renault ARKANA is de ultieme metgezel voor iedereen. Met zijn vloeiende lijnen, robuuste vormen en sportieve uitstraling is dit de ideale compromis. Dankzij de hybride aandrijflijn is iedere rit een genot. Door de elektromotor accelereert u altijd zorgeloos.

€ 2.250,-
extra

inruilpremie

Inclusief
3 jaar garantie
& onderhoud

Financier met
2,9% rente

3 jaar gratis
Routeservice

7 Zekerheden van Renault

EXTRA ZEKERHEID
MET RENAULT

Kies dus nu voor de compacte en dynamische Clio, de ruime en sportieve
Captur of de innovatieve Arkana met hybride techniek. Bij de overstap kun je kiezen uit directe aanschaf, private lease of financiering. En natuurlijk bieden wij je een onweerstaanbare inruilwaarde voor je huidige Renault.

€ 1.000,-
extra

inruilpremie

Inclusief
3 jaar garantie
& onderhoud

VASTE
PRIJS GARANTIE

3 jaar gratis
Routeservice

Zeeuw & Zeeuw Renault

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@mobilize-fs.com. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 1 januari 2023 tot en met 31 maart 2023 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2023. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf

3. Voor de Renault Clio, Captur en Arkana die tot en met 31 maart 2023 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. Het vermelde aanbod is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde aanbod kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. De uiterste registratiedatum voor dit aanbod is 30 juni 2023.

4. Lees hier de actievoorwaarden van de zeven zekerheden.

5. 1,9 % financieringsrente niet mogelijk i.c.m. de 7 zekerheden van Renault. Vraag een verkoopadviseur naar de voorwaarden.