De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

25% korting op een trekhaak

Profiteer tijdelijk van 25% korting op een nieuwe trekhaak + montage bij Zeeuw & Zeeuw Renault.

Wat de beste gewichtsverhouding tussen je caravan/aanhanger en je auto is? Tip: kijk niet alleen naar het maximaal aantal kilo’s (massa) dat je aanhanger of caravan mag vervoeren. De maximaal toegestane kilo’s van een volgepakte caravan mogen namelijk slechts 75% van het gewicht zijn, van de beladen auto.

Voor de Renault Clio (maximaal trekgewicht 1.200 kilo) zijn er o.a. vaste, afneembare en elektrische wegklapbare trekhaken beschikbaar. Ook voor de hybride versies. Die hebben een maximale laadcapaciteit van 900kg.

Voor de Captur is er een Semi-elektrische wegklapbare trekhaak beschikbaar. Deze trekhaak kan met één beweging worden weggeklapt en is ook in een paar seconden weerbeschikbaar zonder dat daar veel kracht of speciaal gereedschap voor nodig is. Hij is onzichtbaar als hij is weggeklapt onder de bumper. Voor de Captur E-tech Plug-in Hybrid zijn ook trekhaken beschikbaar. Waaronder vaste, afneembare en elektrische wegklapbare trekhaken. Voor de plug-in hybride versies geldt een maximale laadcapaciteit van 750kg

Het trekgewicht van de Arkana E-Tech hybrid is maximaal 760 kilo. Dit is het maximaal toelaatbaar aanhangergewicht (geremd).

 

Ik wil graag meer informatie
Terug naar overzicht