Uw mening is belangrijk Review maken


Verkoop

10

Totaal

9.8

Werkplaats

9.3


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Reviews over Zeeuw & Zeeuw

de Rijk

10
Sales

service schoonmaken

nadat we in december onze Dacia gekocht hadden, zijn we een paar keer terug geweest voor wat kleine probleempjes, echter was de auto al 2 keer behandeld voor een honden lucht, die er niet goed uit ging. toen we net voor het verlopen van de garantie periode nog even terug waren, stelde uw medewerkerEdwin(of Erwin) voor,nog een laatste keer de auto te behandelen met een zeer uitgebreide behandeling, waar de geur zeker mee zou weggaan, de andere week gebracht, en inderdaad is het voor 99% verdwenen, wat het zeer acceptabel maakt! we zijn hier erg blij mee,
hartelijk dank
fam de Rijk

Mw. de Ruiter

10
Sales

Aankoop

Prachtige Dacia Duster gekocht, met veel extra’s. Zeeuw & Zeeuw stond er op dat we met een veilige auto de weg op gaan, dus de Duster is helemaal nagelopen. Aantal zaken vervangen, een servicebeurt en ook nog 5 jaar gratis APK. Zelfs een prachtige nieuwe automatten set erbij gekregen. Carl, dank voor alle service en de heerlijke cappuccino!

Jaap

10
Sales

Trekhaak Dacia Duster

Ik heb op 05-03-2016 een Dacia Duster met trekhaak besteld. De aflevering was besproken op 22-04-2015. Dag voor aflevering heb ik zelf moeten informeren wat het kenteken zou worden, en het bleek dat dit al bekend was maar niet doorgegeven aan mij. Bij aflevering was de trekhaak nog niet binnen. Dit was jammer. De plaatsing daarvan werd uiteindelijk vastgesteld op 23 mei. Na plaatsing bleek dat de balhoogte van de trekhaak lager zat dan bij andere nieuwe Dusters. Daarvoor zijn we later nog 2x teruggeweest maar de werkplaatschef kon geen afwijking zien. Wij hebben om onze (lichte) caravan te kunnen vervoeren de vering van de Duster moeten verhogen omdat de trekhaak te laag zat. Bij het plaatsen van de vering bleek dat de montage van de trekhaak scheef was gedaan. Weer contact gehad met de werkplaatschef en onze Duster bij autohaagzeeuw op 26 juli naast een andere gezet waar de trekhaak wel goed zat. Er zou nu een oploosing gezocht worden. Vandaag weer 3 x gebeld met Zeeuw & Zeeuw en eindelijk vanmiddag weer contact gekregen met de werkplaatschef Ben. Die gaf aan dat Renault Nederland moet reageren. Ik vind dit geen goede zaak. Eerst is de trekhaak er niet bij aflevering en moet ik daarvoor terugkomen. Vervolgens wordt er na 2x kijken gezegd dat er niets fout zit. En nu blijkt dat het echt wel scheef gemonteerd zit waar ook foto’s van zijn gemaakt, en moeten wij alweer wachten op Renault Nederland. Dit is een fout bij de dealer geweest en deze moet dit ook oplossen en mij niet alweer laten wachten. Ik ben dan ook absoluut niet te spreken over de afwikkeling van de bij monteren gemaakte fout waardoor wij kosten hebben moeten maken om met onze caravan op vakantie te kunnen!

Beste meneer Brussaard,

Dank voor uw review, vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen. Kunt u aangeven bij welke Zeeuw & Zeeuw vestiging u klant bent? Wij zullen uw bevindingen met hen bespreken en komen er vervolgens zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Bij voorbaat dank.

Zeeuw & Zeeuw

Daan Verschoor

10
Sales

Aankoop auto bij vestiging Den Haag Loosduinseweg

We zijn prima geholpen door de Hr H Vellema bij het inruilen en kopen van onze nieuwe Dacia Sandero automaat. Met goede uitleg en afhandeling van de papieren en is niet opdringerig.
Hij heeft ook netjes steeds onze auto die ellendige parkeer garage ingereden bij jullie helemaal toppie

Lammerts

10
Sales

aankoop auto bij vestiging Naaldwijk

Wij zijn bij de aankoop van een nieuwe Dacia, meer dan uitstekend geholpen door dhr. Dekkers. De verkoper was niet opdringerig en de uitleg over de auto en afhandeling van de papierwinkel was prima geregeld.
Hij verdient het hoogste cijfer een 10.

Johan

10
Aftersales

Onderhoud

Had een probleem met de remmen van mijn auto.
Kwam bij ahz naaldwijk goed geholpen.
Ondanks ik woonachtig ben in Luxemburg.
Hebben ze mijn remmen toch met spoed vervangen.
Goede service aardig personeel bedankt.
Kan ik weer met een veiling gevoel terug

Van der Bovenkamp

10
Aftersales

Koppeling en batterij sleutel alles garantie.

Super top geholpen, we werden zelfs gebracht en gehaald. Super service en aardige mensen.
Ik geef autohaag zeeuw Delfgauw een dikke 10.

Jaap

8
Aftersales

trekhaaj

In mei 2016 is er door Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk een nieuwe trekhaak op onze nieuwe Dacia Duster gezet. Bij het aankoppelen van onze kleine caravan bleek dat de trekhaak nogal laag zat en bij het vergelijken met trekhaken onder andere Dusters werd duidelijk dat bij onze auto de trekhaak 5 cm. lager zat. Wij hebben hierover een aantal keer contact gehad met Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk maar een oplossing was niet direct voorhanden. Vandaag konden wij de auto naar Naaldwijk brengen en er stond netjes een leenauto klaar. Vanavond hebben wij onze Duster weer thuisgekregen en het probleem is opgelost, wij kunnen zorgeloos met onze caravan weg zonder angst dat de trekhaak aan de grond komt
Bedankt vestiging Naaldwijk voor het oplossen van het hoogteverschil.

Vriendelijke groet, Jaap