Uw mening is belangrijk Review maken


Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Reviews over Zeeuw & Zeeuw

Ad

10
Sales

Nieuwe Ford Fiesta

Ongeveer eind november 2018 een nieuwe Ford Fiesta gekocht bij de mensen uit Gouda te weten Ron en Wouter.
Wij moesten ongeveer 50 km rijden maar dat was het zeer waard.
Scherpe onderhandelingen en prima prijzen.
Veel dealers zijn bla bla bla. maar Ron en Wouter zeker niet.
Willen zaken doen en zijn gewoon top.
Ik koop volgende keer zeker weer in Gouda.
Eerlijk en betrouwbaar en kunnen verkopen.
Ron en Wouter heel veel dank en jullie zijn steengoed!

Gert

10
Sales

C-max

Wij hebben bij Zeeuw & Zeeuw Ford in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

Mario

10
Sales

Aankoop nieuwe auto

Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

André

10
Sales

Verkoop

Ondanks spijkerbroek en T-shirt gewoon voor vol aangezien 😀Dat ben ik bij de Ford wel gewend, maar er zijn genoeg andere merken waarbij dat niet zo is. Verder zeer professioneel geholpen door de manager ook toen hij nog niet wist of ik wel/niet een auto zou gaan kopen.😁Hij straalt duidelijk passie uit voor auto’s. Een feestje om met hem een Ford uit te zoeken. Vriendelijk van begin tot het eind. Hij bood ook nog de inruilprijs die ik met mijn vrouw vooraf had bedacht. Anders was ik nog gewoon 1jaar langer mijn oude auto door blijven rijden. Nu nog 11 weken in spanning wachten tot onze Kuga komt.🚘

Wiljo

10
Sales

Aankoop auto

Vriendelijk en professioneel geholpen alles geleverd volgens afspraak, kleine schade bij afleveren maar snel verholpen zaak is een aanrader.

Jan Willem

10
Sales

Onderhoud en verkoop

Ik heb jaren lang Focus gereden. Altijd uitstekende adviezen en service gehad. Ook voor de verkoop is Zeeuw & Zeeuw Ford Alphen een aanrader. Goed advies bij de aankoop van de Kuga. De vestiging is zeker een 10 waard

Fam. Prange

10
Sales

Ford Fiesta

Wij hebben wederom een nieuwe auto gekocht bij Zeeuw & Zeeuw Ford te Alphen aan den Rijn, omdat wij zeer tevreden zijn over de service. We zijn vriendelijk geholpen door Mike Luijkx, kregen een goede inruilprijs en zijn uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. De service van de werkplaats is ook top!

JAN HERMSEN

10
Sales

verkoop Gouda

Op 10 febr. mijn nieuwe ford Kuga opgehaald en ik ben zeer tevreden over de verkoper dhr. D.de Vries ( zeer klant vriendelijk )

Een aanrader om in Gouda een auto te kopen

Jan Hermsen uit Rotterdam

leo

10
Sales

verkoop gouda

SUPER,helemaal tevreden met onze nieuwe ecosport,wat een heerlijke auto,de verkoop was ook helemaal geweldig,een mooie ford pet en een lekkere fles wijn bij het afhalen.en na een week werd ik gebeld of de auto beviel en of ik geen klachten had ,waar maak je dat mee,?,,wat een service,,

Judith Leeflang

10
Sales

Verkoop

We hebben hier onze Ford aangeschaft en zijn heel erg tevreden over het aankoop proces. De zeer klantvriendelijke verkoper was kundig, nam uitgebreid de tijd voor ons en geen moeite was hem teveel. Bij het ophalen van de auto stond de auto er prachtig verzorgd bij en met een grote strik erop te wachten. Echt super leuk! Je voelt je welkom en serieus genomen in deze autozaak. Er wordt veel moeite gedaan om de klant tegemoet te komen en je met een heel goed gevoel de deur uit te laten gaan! Pascal Lamens zeer bedankt!

Een echte aanrader dus! TOP 👍🏻

Marcel

10
Sales

Verkoop Ford Focus

Ik heb vorige week mijn nieuw Ford afgehaald bij dhr Gerlofsma werkzaam bij uw vestiging in Leiderdorp. Ik wil hierbij zeggen dat ik zeer tevreden ben over het gehele traject. Dus vanaf aanschaf tot en met de aflevering. Er werd ruim tijd genomen en dhr.Gerlofsma heeft mij prima op de hoogte gehouden over de leverijd. Deze klopte zo goed als helemaal. Een pluim dus voor uw service. houden zo.

Simon Simandjuntak

10
Sales

Ford Kuga

hallo allemaal,
ik heb een Ford Kuga gekocht. bij de fa. v. Bunningen te Bodegraven. En tevens zeer tevreden over de inruilprijs.Ik ben zeer attent geholpen door het personeel en de koffie staat klaar. Erg tevreden ben ik over mijn nieuwe auto. Mijn atvies is, neem een kijkje bij de fa.v. Bunningen.

Jelle

10
Sales

Ford Focus

Drie weken geleden heb ik bij Patric een nieuwe Fiesta gekocht. Super blij, super service

Rene

10
Aftersales

terugroepactie koppeling

Mijn auto moest retour voor een terugroepactie.

Na een inspectie door van Bunningen werd bevonden dat de koppeling vervangen moest worden. Dit zou 2 dagen in beslag nemen.

De auto ‘s ochtends om 07:30 gebracht en keurig netjes een gratis leenauto mee gekregen.

‘s middags werd ik gebeld dat de auto al klaar was en dat de reparatie soepel verlopen was.

Einde van de dag de auto weer opgehaald en zonder een eurocent aan kosten (ook de leenauto hoefde ik niet te betalen) terug naar huis.

Ik ben erg tevreden over de service die van Bunningen heeft geleverd en mijn volgende auto ga ik zeker bij hen aanschaffen. Chapeau!

Daniel

10
Aftersales

Echt geweldig

Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk

Jasper

10
Aftersales

Onderhoud Ford focus

Ondanks dat telefonisch gemaakte afspraak voor onderhoud van mijn Ford om wat voor reden dan ook niet in de planning stond werd mijn auto meteen aangepakt ,dat noem ik pas klanten service/binding , top service 👍👍

Wil

10
Aftersales

Onderhoud

Ondanks een dag na de verhuizing naar Leiderdorp, een uitstekende service met halen en brengen.