Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball

Zeeuw & Zeeuw is fan van verschillende soorten sporten! Met onze Kia-dealers ondersteunt Zeeuw & Zeeuw o.a. de basketbalsport. Kia motors America is zelf ook officiële partner van de NBA (National Basketball Association), dus de link is al snel gelegd. Kia Zeeuw & Zeeuw is zelf al sinds 2012 trotse sponsor van eredivisionist Rotterdam Basketbal, sinds 2015 hoofdsponsor en sinds 2019 zelfs naamsponsor. Ook sponsort Kia Zeeuw & Zeeuw sinds 2015 het Nederlands Mannen Basketbalteam.

Rotterdam Basketbal
Rotterdam Basketbal is de oudste basketbalclub van Rotterdam en behoort ook tot één van de oudste sportclubs van Nederland. Aan de opleiding van basketballers heeft Rotterdam Basketbal altijd hard gewerkt. Dit heeft geresulteerd in een top basketbalteam dat op het allerhoogste niveau van Nederland speelt. Kia Zeeuw & Zeeuw is met name sponsor op de shirts, naam,  reclameborden en er worden 8 auto’s ingezet waarvan de nieuwste Picanto’s en Rio’s waarin zelfs de langste spelers in passen die langer zijn dan 2 meter. Als traditie nodigt Zeeuw & Zeeuw 4 x per jaar gratis al haar Kia klanten uit voor een wedstrijd via een nieuwsbrief.

26 juli 2016 – Het heren eredivisieteam van Rotterdam Basketbal heet in de nieuwe competitie Forward Lease Rotterdam. Forward Lease maakt daarmee de stap van businessclublid naar hoofdsponsor en tekende hiervoor een tweejarig contract. Challenge Sports, het bedrijf van Johan van Haga, maakt een tegenovergestelde beweging en wordt subsponsor. Het reïntegratiebedrijf ondersteunt de club al vanaf 2007.

1 augustus 2019 – Het heren eredivisieteam van Rotterdam Basketbal heeft een nieuwe naam: Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Zeeuw & Zeeuw maakt hiermee de stap om naast hoofdsponsor, ook naamsponsor te zijn.

 

 

 

 

Terug naar Sponsoring