Bianca Baak

Met Zeeuw & Zeeuw zijn we graag betrokken bij diverse maatschappelijke projecten. Deze lopen uiteen van een samenwerking met Het Vergeten Kind en sportclubs tot het sponsoren van aanstormend sporttalent zoals hordeloopster Bianca Baak, Nederlandse Kampioene en 2e van Europa < 23 op de 400m horden met een Olympische droom!

“Met Zeeuw & Zeeuw voelen we ons extra betrokken bij sporters die een bijzonder doel voor oog hebben en waarbij we hen letterlijk en figuurlijk op weg kunnen helpen bij het bereiken van hun doel. Net als het Nederlands Mannen Basketbalteam op weg naar het WK 2019 in China, zijn we ook trost dat we Bianca mogen sponsoren op weg naar de Olympische spelen 2020 in Tokyo”, aldus Denise van der Star, marketing coördinator Kia bij Zeeuw & Zeeuw.

Bianca zal de komende tijd rijden in de allernieuwste Kia Rio, mede mogelijk gemaakt door Iris de Bruin, vestigingsmanager bij Kia Zeeuw & Zeeuw Leiderdorp: “Wij zijn echt trots dat wij zo’n talent als Bianca mogen ondersteunen met deze gave Kia Rio en daarbij een bijdrage kunnen leveren aan het verwezenlijken van haar droom! De Pay Off van Zeeuw & Zeeuw is ‘Maakt je Blij’ en wij gaan ervan uit dat wij vandaag een mooie glimlach op Bianca haar gezicht kunnen toveren!” De Kia Rio is een oogverblindend mooie auto, een echte eyecatcher. De Rio heeft aerodynamische lijnen en gespierde vormen en heeft karakteristieke features zoals de typische tiger nose grille. De nieuwe Kia Rio is mooi tot in de details, modern en sportief en het interieur van de nieuwe Kia Rio is van topklasse. “De Kia Rio is één van de ruimste auto’s in zijn klasse met maar liefst 325 liter bagageruimte. Alle trainingsspullen van Bianca kunnen dus makkelijk mee in de achterbak. De Kia Rio past in onze ogen dus perfect bij Bianca. We gaan ervan uit dat Bianca met haar nieuwe auto in staat is om vele malen efficiënter te reizen waardoor haar (trainings-)programma optimaal ingevuld kan worden”, aldus Iris de Bruin.

Zeeuw & Zeeuw wenst Bianca heel veel succes en veel rijplezier!

 

Terug naar Sponsoring