Het Vergeten Kind

Zeeuw & Zeeuw is een organisatie op het gebied van mobiliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast wilt Zeeuw & Zeeuw ook een sociale en maatschappelijke betrokkenheid tonen. Zeeuw & Zeeuw en Het Vergeten Kind vonden in mekaar een samenwerking waarbij Zeeuw & Zeeuw de stichting Het Vergeten Kind een handje kon helpen bij al haar activiteiten door het doneren van een Kia Rio. Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die mishandeld, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn.

In Nederland zijn er helaas meer dan 30.000 kinderen die door omstandigheden niet in hun eigen bedje kunnen slapen en of in sobere opvanglocaties met minimale voorzieningen moeten leven. Deze kinderen hoor je niet en zie je niet. Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een beter leven met eerlijke kansen en een toekomst! In samenwerking met Kia Motors Nederland heeft Kia Zeeuw & Zeeuw Den Haag, kosteloos de aller nieuwste Kia Rio beschikbaar gesteld aan Het Vergeten Kind. Tevens mocht Het Vergeten Kind bij ontvangst van de Kia Rio het nieuwe kenteken ontvangen van het RDW en Minister Schultz van Haegen.

Spannende verhalen bundel
Stichting Het Vergeten Kind geeft de workshop genaamd: ‘Spannende verhalen’ als onderdeel van hun Tour. De stichting is in 2014 langs verschillende opvanglocaties geweest waarbij zij allerlei leuke workshops hebben gegeven. De kinderen in deze opvanglocaties vinden het vaak moeilijk om hun gevoelens te uiten, wat niet gek is vanwege de traumatische ervaringen die zij hebben opgelopen. De kinderen werden in de workshops op een leuke manier uitgedaagd door o.a. een spannend verhaal te bedenken. Uiteindelijk zijn al deze verhalen gebundeld in een prachtig boek. Zeeuw & Zeeuw wilt uiteraard ook de boodschap van Het Vergeten Kind en dit prachtig boek helpen te verspreiden.

www.hetvergetenkind.nl

*Zolang de voorraad strekt.

 

 

 

 

Terug naar Sponsoring