Shirma Rouse

Shirma Rouse, de Rotterdamse soulzangeres en voormalig The Voice of Holland kandidaat, zocht een nieuwe auto én waar kwam zij uit, bij Kia Zeeuw & Zeeuw Rotterdam. Het begin van de samenwerking tussen Kia Zeeuw & Zeeuw en Shirma Rouse.

Met haar sprankelende persoonlijkheid wist ze haar visitekaartje achter te laten na haar bezoek aan onze Kia showroom in Rotterdam, vervolgens wist iedereen binnen de Zeeuw & Zeeuw organisatie wie Shirma was. Shirma was gelijk verliefd op de Kia Niro. Na een superleuk en intensief gesprek met Remco Albers, Accountmanager Fleetsales, wist ze 100% zeker dat het de Niro zou worden. Het was een leuk en intensief gesprek, omdat Shirma naast het feit dat ze professioneel kan zingen ook nog eens verstand heeft van auto’s, dus ze wist exact wat ze wilde hebben.

“Shirma heeft haar perfecte match gevonden in de Kia Niro maar ook gelijk met ons. Naast een dijk van een stem, haar technische achtergrond en gezellige persoonlijkheid is Shirma een vrouw die met haar bereik, net als wij, iets terugdoet voor de maatschappij, wij vonden in haar een soulmate! Wij zijn daarom trots dat we met deze hardwerkende ‘self-made’ powervrouw deze samenwerking zijn aangegaan” aldus Jan Hofstede, Directeur Zeeuw & Zeeuw. De samenwerking en overhandiging van de sleutel vond plaats op woensdag 6 december 2017 in de nieuwe Kia Zeeuw & Zeeuw XL-Store aan de Kerktuinenweg 19 in Den Haag, de eer was aan Cyriel Kortekaas, Vestigingsmanager van Kia Zeeuw & Zeeuw Den Haag. Kia Zeeuw & Zeeuw Den Haag opent begin januari 2018 officieel haar deuren, bij de opening is er voor Shirma een kleine rol weggelegd.

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij 3 albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in maart 2017 verschijnt ook haar haar lang verwachte 4e studioalbum “Soul Serenade”. Shirma Rouse staat in 2017 op geheel eigen wijze stil bij de 75e geboortedag van The Aretha Franklin. The Queen of Soul Celebration Tour, een concertreeks in binnen- en buitenland en een reprise van de door Shirma Rouse zelf geschreven theatershow “Shirma sings Aretha”.

Terug naar Sponsoring