Suzuki Swift

Zeeuw & Zeeuw Actie: Nu met €750,- voordeel

SUZUKI

SWIFT

Super om te rijden. Dynamisch en speels.

vanaf
€ 19.245,-

Vanaf
€329,- p/m

De Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn strakke, kenmerkende design en zijn sportieve rijeigenschappen, maar de Swift is ook groots in ruimte. Onze sportieve vijfdeurs is de auto met de grootste funfactor in zijn klasse!

Welke uitvoering kies jij?

Comfort
Smart Hybrid

Van: € 19.995,-
Nu voor: € 19.245,-

Adaptive Cruise Control
LED-verlichting
Suzuki Safety System
Suzuki Audio System

Select
Smart Hybrid

Van: € 22.495,-
Nu voor: € 21.745,-

16″ lichtmetalen velgen
Stoelverwarming vóór
Suzuki Multimedia System (7 inch)
Suzuki Safety System Pro

Style
Smart Hybrid

Van: € 23.995,-
Nu voor: € 23.245,-

Climate Control
Parkeersensoren Achter
Navigatie
Smart Entry & Start System

SPORTIEF EN STIJLVOL

Het lichte platform staat garant voor veel rijplezier. De Swift reageert snel en ligt perfect in de bochten. Dat rijdt niet alleen erg leuk, maar ook veilig!

Superzuinige 1.2 Dualjetmotor met hybride-aandrijving Smart Hybrid

Krachtige 1.4 Boosterjet-turbomotor bij de Swift Sport

Nieuw Heartect-platform

GROOTS IN RUIMTE

Véél binnenruimte, véél bagageruimte en véél handige opbergruimte. De Swift vijfdeurs is groots in compactheid en ruimte.

Veel binnenruimte

Ruime bagageruimte

Overal opbergruimte

EXTRA VEEL COMFORT

Makkelijk luisteren naar je favoriete muziek. Adaptive cruise control voor veiligheid en rijcomfort, ook ‘s nachts. Alle techniek staat in dienst van jouw rijgemak.

Multi Media systeem

Adaptive cruise control (Style)

Stoelverwarming voor (vanaf Select)

VEILIGHEID DOOR INNOVATIE

Veiligheid op nummer 1, ook bij de Swift. De Swift rijdt en kijkt met je mee. Bijvoorbeeld met het automatische remsysteem, waardoor je ongelukken voorkomt.

Dual Sensor Brake Support (Style)

Lane Departure Warning (Style)

Veilig rijden op gladde wegen en in onverhard terrein met AllGrip vierwielaandrijving

Smart Hybrid

Mild hybride auto’s heten bij Suzuki Smart Hybrid. Een startgenerator (ISG) vormt het hart van een mild hybride auto. Die doet ook dienst als elektromotor. Een mild hybride auto kan echter niet alleen op zijn elektromotor rijden. Deze assisteert bij het starten, rijden en accelereren. Daarmee bespaar je brandstof en stoot je minder CO2 uit.

Een Suzuki met Smart Hybrid techniek is een betaalbare hybride auto.
De techniek is niet al te gecompliceerd en daardoor relatief goedkoop. De energie die vrijkomt bij het remmen gaat niet verloren zoals gebruikelijk bij een traditionele benzineauto, maar wordt opgeslagen in een speciale accu (voor de kenners: een lithium-ion-accu). Deze energie wordt vervolgens gebruikt bij het starten, rijden en accelereren. Maar bijvoorbeeld ook om de airconditioning aan het werk te zetten. Smart Hybrid is een voordelige en zorgeloze manier van hybride rijden. Je hebt volop rijplezier, zonder zorgen over het opladen. Gewoon instappen, starten en genieten.

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Een proefrit aan huis is in overleg met de dealer ook mogelijk. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. De genoemde actie en bijbehorende consumentenprijzen zijn alleen geldig op geselecteerde auto’s. U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Zeeuw & Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.