Aircoservice

SUZUKI

AIRCO-ONDERHOUD

Voor een goedwerkende en frisse airco in je Suzuki.

Suzuki Aricoservice

Voor je gezondheid is het belangrijk om het aircosysteem regelmatig te laten reinigen en het interieurfilter elke 24 maanden te vervangen. Dat voorkomt nare geurtjes en schadelijke stoffen zoals schimmel. En alleen dan weet je zeker dat de airco het goed blijft doen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak.

Kies een Aircoservice.

Aircocheck: €19,50
Zeeuw & Zeeuw controleert alle basis-onderdelen van je airco, inclusief de kwaliteit van het interieurfilter. De aircocheck is gratis als je een Suzuki Service Card Extra hebt.

Geurbehandeling: €49,50
Een grondige reiniging van de aircoverdamper. Vetaanslag, stof en ander vuil wordt verwijderd. Zo maken bacteriën geen kans en behoren onaangename geurtjes voor langere tijd tot het verleden.

Interieurfilter vervangen vanaf: €23,-
Het interieurfilter vangt schadelijke stofdeeltjes in je auto op. Dit filter moet regelmatig worden vervangen. Je Suzuki-dealer doet dit voor je vanaf € 23,-. De prijs is afhankelijk van het model auto.

Volledige aircoservicebeurt vanaf: €129,-
Het complete aircosysteem van jouw Suzuki wordt gecontroleerd en het koudemiddel wordt gerecycled en aangevuld. De prijs van de aircoservicebeurt is afhankelijk van het wettelijk verplichte soort koudemiddel en is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

Volledige aircoservicebeurt bij VOS-onderhoudsbeurt vanaf: €119,-
Laat je een VOS-onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan krijg je € 10,- korting op een volledige aircoservicebeurt.

APK gratis met Suzuki Service Card Extra!

Wist je dat een aircocheck en nog een heleboel andere controles gratis zijn als je een Suzuki Service Card Extra hebt? Geniet 12 maanden lang van voordeel dat kan oplopen tot wel € 170,-. Je krijgt bijvoorbeeld een gratis APK en een Winter- en Zomercheck. Ook krijg je 10% korting op accessoires. En heb je een keer een lekke band? Dan wordt die gratis gerepareerd. Je kunt de Suzuki Service Card Extra aanschaffen voor maar € 29,- (bruto adviesprijs) bij een VOS-onderhoudsbeurt.