Onderhoudsbeurt

DE SUZUKI

ONDERHOUDSBEURT

De enige echte onderhoudsbeurt die past bij jouw Suzuki!

WAAROM ONDERHOUD BIJ ZEEUW & ZEEUW SUZUKI?

Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft

Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

Altijd garantie op onderdelen

De Suzuki Service Card cadeau met o.a. 1 jaar gratis pechhulp

Met een Suzuki-onderhoudsbeurt blijft je Suzuki super betrouwbaar.

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

Naast de standaard inspectie voert de monteur aanvullend onderhoud uit op basis van het model en de kilometerstand van jouw Suzuki. En de prijs, die spreken we van te voren met je af. Dat is het Variabel Onderhouds Systeem van Suzuki!

Suzuki Service Card Cadeau

Bijkomend voordeel: je krijgt de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kun je tussendoor altijd even langskomen om gratis je bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen (Direct Service). Zo houden we je Suzuki ook in topvorm na de onderhoudsbeurt, zonder dat je daarvoor iets extra betaalt.

1 jaar gratis Pechhulp

Indien de zeldzame situatie zich voordoet dat je met pech komt te staan, dan heb je met deze pas 24/7 gratis Pechhulp in heel Europa t.w.v. 100 euro. Je hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.