Overname Auto Reef door Zeeuw & Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw breidt uit met overname van Auto Reef in Nieuwegein

Zeeuw & Zeeuw neemt per 1 januari 2024 Auto Reef over. Deze overname brengt het totaal aantal Suzuki-vestigingen van Zeeuw & Zeeuw op vier, wat een aanzienlijke versterking betekent van de Suzuki-expertise. Alle huidige medewerkers van Auto Reef blijven in dienst bij de nieuwe Zeeuw & Zeeuw Suzuki Nieuwegein vestiging, waardoor de persoonlijke benadering en service gewaarborgd blijven.

De huidige vestiging van Auto Reef aan de Groningenhaven is per 1 januari 2024 verhuisd naar een volledig gerenoveerde locatie aan de Ambachtsweg 2 in Nieuwegein, ingericht volgens de nieuwste Suzuki-huisstijl.

“Deze overname biedt ons de kans om onze expertise in het merk Suzuki uit te breiden en de  klantenkring in Nieuwegein en omstreken nog beter te bedienen,” zegt Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw. “We zijn verheugd om het team van Auto Reef te verwelkomen in onze familie en samen onze gedeelde waarden van kwaliteit en klanttevredenheid voort te zetten.”

Leo Reef, directeur/eigenaar van Auto Reef, voegt toe: “Het was altijd ons doel om Auto Reef een stabiele toekomst te bieden, zowel voor onze medewerkers als onze klanten. In Zeeuw & Zeeuw hebben we een partner gevonden die onze waarden deelt en onze dienstverlening verder kan voortzetten en uitbouwen.”

Over Zeeuw & Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw, opgericht in 1954, is een vooraanstaand dealerbedrijf met een uitgebreid portfolio van automerken. Met deze overname van Auto Reef breidt het bedrijf haar netwerk uit naar 38 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Zeeuw & Zeeuw staat bekend om haar diepgaande (vak)kennis en focus op elke merkkolom, variërend van monteur tot directeur. Het bedrijf biedt een totale verzorging van mobiliteit, waaronder lease, verzekeringen, financieringen en schadehulp.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?