Zeeuw & Zeeuw

UCamp Gouda

Edisonstraat 2
2809 PB Gouda

De buscamper specialist voor Gouda en omstreken

UCamp is dé specialist in camperbouw en -onderhoud. Bij ons kunt u terecht voor alles wat nodig is voor een comfortabele camperreis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan omgebouwde campers en zijn gespecialiseerd in verkoop, bemiddeling en onderhoud van campers in onze Bovag erkende werkplaats. Kom gezellig langs aan de Edisonstraat 2 in Gouda en bekijk onze campers in onze showroom, onze werkplaats of op het buitenterrein.

Adresgegevens

Edisonstraat 2
2809 PB Gouda

KvK-nr: 27314012
BTW-nr: NL819072394B01

Achtergrond Element

Openingstijden

Neem een kijkje bij UCamp Gouda

UCamp Gouda

UCamp Gouda is hét adres voor alles omtrent campers; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, financiering, occasions… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor campers en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de diverse importeurs als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast campers gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
UCamp Gouda helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe camper, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van UCamp Gouda staan graag voor u klaar.

Loading …

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Ons rekeningnummer is: NL84ABNA0240398998

Verkopen jullie ook occasions?

Ja, bekijk de huidige voorraad hier.

Wat kost een APK?

De periodieke keuring voor uw Ford kost minimaal €39,- bij Zeeuw & Zeeuw.

Is er WiFi in jullie showroom?

Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis WiFi aan.

Kan ik een proefrit maken?

Ja, u kunt vrijblijvend een proefrit maken met een occasion of demo. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto voor u klaar staat, maar u kunt ook gewoon de showroom binnenlopen.

UCamp Gouda helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!