Waarom werken bij ons?

Waarom werken bij ons?

Als je komt werken bij Zeeuw & Zeeuw kom je terecht in een hip familiebedrijf. We zijn gezellig, persoonlijk en open met en tegen elkaar. Je krijgt meer dan 560 enthousiaste collega’s en een plek waar je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. En met jouw specialistische kennis en innovatieve ideeën kunnen we klanten pas echt blij maken!

ZZ Top-Academy

Wekelijks trainen onze collega’s verschillende disciplines in de door onszelf ontwikkelde ZZ Top-Academy. Een combinatie van een online trainingsplatform met oa. video en toetsen, een trainingsmap met achtergrond-informatie en “on-the-job” coaching.

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. Wij helpen op onze beurt Amref met hun mobiliteit in Nederland. Ook hebben een aantal van onze collega’s meerdere malen geparticipeerd in de befaamde Africa Classic. Een sponsortocht op de mountainbike door Tanzania.

Howard Komproe

Een samenwerking met een stand-upcomedian? Ook dat is Zeeuw & Zeeuw. Wij houden wel van een geintje en Howard, die helpt ons daar graag mee ;-).

Sinterklaas

Ieder jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten bij Zeeuw & Zeeuw langs. Samen met onze kinderen maken we daar een groot feest van!

Erkend duurzaam Plus

Zeeuw & Zeeuw is sinds 2015 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Zeeuw & Zeeuw in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wij als Zeeuw & Zeeuw zijn nu ook Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd . Erkend Duurzaam Plus heeft alle elementen van Erkend Duurzaam Basis, maar richt daarnaast de aandacht op het terugdringen van energie –en afvalstromen.

RTL Z

Kort een kijkje nemen bij de nieuwste ontwikkelingen binnen Zeeuw & Zeeuw? Dat wilde RTL Z ook graag zien en dus kwamen ze met een camera-ploeg langs.

Samenwerking Soufiane Touzani

Met ruim 870.000 abonnees op YouTube en 1,2 miljoen volgers op Instagram is Soufiane Touzani één van de bekendste voetbalinfluencers van dit moment.

Nieuwjaars-boodschap directie

Het directieteam houdt wel van een uitdaging en om hun dankbaarheid te uiten naar collega’s, leveranciers en klanten voor het afgelopen jaar heeft het Directie-Team een unieke en speciale nieuwjaarsboodschap in gezongen.

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketbal

Sport is een belangrijke pijler in het DNA van Zeeuw & Zeeuw. We zijn naamsponsor van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord basketball. Maar daar blijft het niet bij. We zijn ook zeer actief in de club en nodigen daarnaast ook meerdere keren per jaren duizenden van onze klanten uit om naar wedstrijden te komen kijken.

Ramon Beuk

Een proefrit is voor ons natuurlijk dagelijkse kost. Maar als we die nu eens extra letterlijk, en daardoor smakelijk, nemen. Daar helpt topkok Ramon Beuk ons graag mee met de Zeeuw & Zeeuw Proefrit-events. Koken voor klanten, koken met klanten en koken voor collega’s. Met een goed verhaal over gastvrijheid helpt hij ons daar mee op weg.

Mark Tuitert

Bij Zeeuw & Zeeuw houden we wel van een beetje snelheid. Onze performance coach, Mark Tuitert, houdt ons dan ook lekker scherp!

Bo Kramer

Een Olympisch kampioen kom je niet dagelijks tegen, maar wij bij Zeeuw & Zeeuw wel een paar keer per jaar! Wij ondersteunen namelijk rolstoelbasketbalster Bo Kramer.

Meer dan een autodealer

Zeeuw & Zeeuw is meer dan een autodealer. Zelf noemen we ons dan ook mobiliteitsprovider. Naast onze automerken zijn we actief in elektrische last-mile oplossingen (New Mobility), laadoplossingen (Z-Energy), Verzekeringen, Leasing, Autoschade, Autoverhuur, Deelauto’s en Signing (Z-Signing)

Z-Energy

Ook voor laadoplossingen is Zeeuw & Zeeuw, of beter gezegd Z-Energy, jouw partner. Van het plaatsen van de laadoplossing tot aan de energielevering. Daarnaast heb jij geen moeilijke verrekeningen meer, profiteer je van de laagste energieprijzen en help je mee aan de energietransitie!

Zeeuw & Zeeuw en Feest?

Inmiddels meer dan legendarisch: het Zeeuw & Zeeuw nieuwjaarsfeest. Het jaarlijkse momentje waarop je jouw collega’s op een hele andere manier leert kennen…

Shirma Rouse

Zingen, dat kunnen wij wel (een beetje). Maar één van onze bekendste klanten, Shirma Rouse, kan dat net een tandje beter. En zij kan op haar beurt weer (een beetje) sleutelen 😉

Team IKO

Sport is een belangrijke pijler in het DNA van Zeeuw & Zeeuw. Zo ondersteunen we Team IKO in hun mobiliteit met verschillende voertuigen.

Jan’s Vlog

Collega’s op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen ons mooie bedrijf? Dat kan natuurlijk via ons intranet, maar via Jan’s Vlog komt de boodschap toch net iets beter over! Maandelijks neemt Zeeuw & Zeeuw CEO Jan Hofstede een vlog op met actuele onderwerpen steeds vanaf een andere locatie en met verschillende collega’s.

Zonnepanelen

Op het dak van Zeeuw & Zeeuw Den Haag zijn 576 zonnepanelen geïnstalleerd.