Wie waren u voor AFLEVERINGEN

Gemeente Leiderdorp kiest voor elektrisch

Wethouder Jeff Gardeniers neemt de sleutels in ontvangst van Gert Baak. De handhavers waren ook aanwezig om hun nieuwe auto te bewonderen.

 Op vrijdag 4 november heeft wethouder Jeff Gardeniers de sleutels van 3 elektrische auto’s in ontvangst genomen. Hij ontving de sleutel van Gert Baak, Zakelijk Account Manager bij van Zeeuw & Zeeuw. Twee auto’s zullen gebruikt worden door de afdeling Gemeentewerken en een auto wordt ingezet voor handhaving in de gemeente. Door het gebruik van elektrische auto’s wil de gemeente bijdragen aan een beter milieu. De auto’s hebben een actieradius van 140 km en zijn voorzien van een snellaadsysteem, waardoor ze binnen 6 uur zijn opgeladen.

Duurzame auto’s
De gemeente Leiderdorp streeft naar een duurzaam wagenpark. Bij elke vervanging van voertuigen wordt gekeken welke energiebron rendabel genoeg is om ingezet te worden in het taakveld, waarvoor het voertuig gebruikt wordt. Daarbij wordt de milieuvriendelijkste optie gekozen. De gemeente Leiderdorp heeft al een elektrische heftruck en twee serviceauto’s op elektriciteit. Deze drie nieuwe voertuigen zijn daar een mooie aanvulling op.

https://www.leiderdorp.nl/inwoner/nieuws/gemeente_leiderdorp_gaat_elektrisch/

http://www.leiderdorp.nl/inwoner/nieuws/gemeente_leiderdorp_gaat_elektrisch
Terug naar overzicht

Wij zijn

Geopend

en hanteren alle RIVM maatregelen.

Afspraak maken

Liever thuisblijven?

Video Belafspraak maken

Wij zijn geopend