Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Business Beurs Haaglanden op 5 oktober

Op donderdag 5 oktober staan we op de zevende editie van de Business Beurs Haaglanden in de Grote Kerk, in Den Haag van 13:00 – 20:00 uur. Business Beurs Haaglanden is voor ondernemers uit de regio Haaglanden dé plek om gezien te worden. Het is geen statische beurs met hokjes maar met open business points die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting met de exposanten uit diverse branches en wij zijn uiteraard van de partij! Veder biedt de business beurs de perfecte combinatie van amusement, lifestyle en culinaire verrassingen.

Op deze beurs kunt u als zakelijke rijder of fleetowner niet om ons heen. Wij hebben het allemaal! Met een breed scala aan aantrekkelijke modellen van hoge kwaliteit. Verder bieden wij u een totaaloplossing voor uw mobiliteitsbehoefte. Maar ons zakelijk team is er ook voor werknemers zónder auto van de zaak en zelfstandige ondernemers.

Entree is gratis, meld u dus snel aan als bezoeker. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: http://www.rtrevents.nl/event/business-beurs-haaglanden-2017/

Terug naar overzicht