Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Droevig bericht: Dhr. C.F. Rutgrink overleden.

De heer Cor Rutgrink één van de grondleggers van Zeeuw & Zeeuw is zaterdag 10 april jl. op 72 jarige leeftijd overleden.

Cor was een markante directeur en aandeelhouder van Auto Haag, het bedrijf van zijn vader dat hij voortzette als algemeen directeur. In 2002 is Auto Haag gefuseerd met Zeeuw Autobedrijven tot Autohaag Zeeuw (het huidige Zeeuw & Zeeuw), waar hij deel uitmaakte van de directie tot hij in oktober 2013 met pensioen ging.

Jan Hofstede (CEO van Zeeuw & Zeeuw) omschrijft Cor Rutgrink als “Een man met bijzonder veel aandacht voor mensen, die respect afdwong, gewoon door wie hij was. Daarnaast was hij een autoriteit op het gebied van automotive en After Sales in het bijzonder. Een uitermate plezierige man die met flair en humor altijd het maximale uit een ieder wist te halen en dat ook heeft gedaan.”

1 Minuut stilte

Gezien de Corona situatie in Nederland zal het aantal aanwezigen bij de uitvaart helaas zeer beperkt zijn, om toch stil te staan bij deze droevige gebeurtenis zal ons hele bedrijf op vrijdag 16 april om 12.00 uur 1 minuut stil zijn.

Terug naar overzicht