Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Micha Roco naar Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli aanstaande start Micha Roco als directeur bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai. Met de overname van Hyundai Van Riel in Breda voegde Zeeuw & Zeeuw dit vooruitstrevende merk toe aan haar portfolio. Micha zal in deze functie verantwoordelijk worden voor de nieuwe Hyundai activiteiten van Zeeuw & Zeeuw.

Micha Roco (59) is afkomstig van Auto Indumij waar hij bijna 25 jaar directeur was en brengt daarmee een schat aan automotive-ervaring. Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw reageert verheugd: “Met Micha halen we iemand in huis met een brede automotive kennis, maar bovenal iemand met oog voor mensen en die het beste uit zijn collega’s naar boven weet te halen” Roco kijkt zelf enorm uit naar de uitdaging die voor hem ligt: “Zeeuw & Zeeuw start op 1 juli met het merk Hyundai met voor mij de uitdaging dit prachtige merk te laten groeien binnen Zeeuw & Zeeuw. Graag steek ik mijn passie en energie in de groei van deze organisatie.”

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. 

Zeeuw & Zeeuw is een hip dealerbedrijf dat in 1954 is opgericht en heeft 35 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. 

Tot 2010 was het familiebedrijf volledig gericht op Renault / Dacia, daarna zijn Kia, Ford, Nissan, Mitsubishi en Hyundai aan het portfolio toegevoegd. Iedere merkkolom heeft zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van (vak)kennis. Over alle merken heen wordt een totale verzorging van mobiliteit aangeboden: lease, verzekeringen, financieringen en schadehulp. De zakelijke dienstverlening gaat net iets verder dan wat je normaal in de markt ziet. In de merkenmix zitten veel hybride en volledig elektrische auto’s. Zo helpt Zeeuw & Zeeuw klanten hun wagenpark duurzaam in te richten.

Zeeuw & Zeeuw hecht veel waarde aan zelfwerkzaamheid: “Wij doen het liefst alles zelf, van overnames tot content creëren voor social media”. Met de ondersteuning van sportactiviteiten en goede doelen neemt Zeeuw & Zeeuw haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Terug naar overzicht