Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw en Zeeuw & Zeeuw slaan de handen ineen

Per 1 juni 2018 draagt Piet Zeeuw, DGA van de Zeeuw & Zeeuw Groep, na ruim 40 jaar ondernemerschap het stokje over aan twee dochters. Op diezelfde datum zullen Zeeuw & Zeeuw en Zeeuw & Zeeuw fuseren. Onder leiding van Jan Hofstede (CEO) zal deze combinatie haar dienstverlening in de automotive verder uitbreiden.

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd; Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Ford en Kia vertegenwoordigt in de Randstad. Met 380 enthousiaste medewerkers werkzaam op 21 vestigingen behoort zij tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw onderscheidt zich met “Maakt je blij!”, waarbij klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid hoog in het vaandel staan.

Zeeuw & Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw vertegenwoordigt het merk Nissan met 3 filialen in de Randstad. De 25 medewerkers van Zeeuw & Zeeuw zijn opgeleid volgens de laatste normen in de automotive branche en staan daarmee garant voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Het bedrijf wordt op dit moment bestuurd door Michèle en Marie-Lise Zeeuw, dochters van Piet Zeeuw die met vrouwelijke flair een modern dealerbedrijf hebben opgebouwd.

Schaalvergroting

Piet Zeeuw geeft aan dat Zeeuw & Zeeuw en Zeeuw & Zeeuw samen sterk staan en de snel opvolgende ontwikkelingen in de autobranche zullen gebruiken om hun positie verder te versterken. Schaalvergroting blijft daarbij het sleutelwoord. Daarbij speelt verjonging in de top van het bedrijf een belangrijke rol.

De dochters zullen naast eigenaar ook een belangrijke rol vervullen in het directie-team van de samengevoegde onderneming.

Geen multi-brand

Inmiddels is de organisatiestructuur opgezet. Jan Hofstede benadrukt dat merkgescheiden verantwoordelijkheid de kracht van beide ondernemingen is en dat zal zo blijven. De combinatie van de bedrijven vormt dus niet een zogenaamde multi-brand dealergroep. Michèle Zeeuw zal verantwoordelijk worden voor de Nissan activiteiten, Marie-Lise Zeeuw voor de KIA activiteiten, Max van den Boogaard voor de Ford activiteiten en Marco Ligtelijn voor de Renault/Dacia activiteiten.

Samen met Jan Hofstede vormen zij het directie-team van de samengevoegde onderneming.

Merk overkoepelende bedrijfsactiviteiten worden verdeeld onder de directieleden.

Daarnaast zal de onderneming zorg blijven dragen voor een compleet aanbod van automotive gerelateerde producten met 24 autobedrijven, een eigen leasemaatschappij, een schadebedrijf en een verzekeringsbedrijf.

De “nieuwe” Zeeuw & Zeeuw Groep gaat met vol vertrouwen in een goede samenwerking de toekomst tegemoet en geeft een ieder graag het juiste advies op weg naar op maat gesneden mobiliteit. De huidige vertrouwde gezichten zullen ook in de nieuwe combinatie werkzaam blijven.

Terug naar overzicht

Wij zijn

Geopend

en hanteren alle RIVM maatregelen.

Afspraak maken

Liever thuisblijven?

Video Belafspraak maken

Wij zijn geopend