Bedrijfswagen specialist

Renault

  • Een ruim gamma bedrijfswagens aangepast aan uw werkzaamheden: Renault heeft een uitgebreide range lichte bedrijfswagens: de Kangoo Express, Trafic en Master.
  • Renault levert zijn bedrijfswagens in diverse varianten. Deze voertuigen zijn totaal in honderden verschillende varianten leverbaar. De meest gekozen vorm is die van bestelwagen.
  • Renault biedt specifieke services die beter op uw behoeften aansluiten.

renault master ext

Welke op- of ombouw is geschikt voor uw werkzaamheden?

Vervoer van goederen, personen, meubels… Het maakt weinig uit wat uw bedrijf vervoert, u vindt vast en zeker een geschikte Renault, aangepast aan uw wensen en verwachtingen.  Alle Renault bedrijfswagens zijn eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Het voordeel van een dergelijke aangepaste auto is dat hij perfect aansluit bij uw werkzaamheden. Op een standaardmodel kunnen er voor particulieren en zakelijke klanten aanpassingen worden gedaan door onze gecertificeerde carrosseriebedrijven, waarbij garantie en een hoog niveau van comfort en veiligheid wordt gegarandeerd. De Renault Master is bijvoorbeeld in diverse modelvarianten beschikbaar. U kunt hem onder andere als Distribox, kiepbak, pick-up of chassis cabine bestellen. U kunt op dit chassis iedere ombouw laten bouwen die u wenst. U kunt een Renault Master chassis cabine onder andere laten ombouwen tot autotransporter.

Kangoo Z.E.

Als ondernemer wilt u en wordt u steeds meer geacht met het milieu bezig te zijn. Is het niet voor uw eigen directe belangen, verwacht de buitenwereld het wel van u. Uiteraard zijn er veel verschillende manieren om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen, hier is nu een heel eenvoudige bij gekomen: Uw wagenpark uitbreiden met de Renault Kangoo ZE!

De Kangoo ZE is de volledig elektrische bestelauto van Renault. Dat betekent dat de auto geen CO2-uitstoot heeft en dus milieuvriendelijk is. Bovendien bespaart u een hoop op de benzine kosten! Een volledige oplaadbeurt van deze Kangoo kost u namelijk slechts € 2,-, heel wat anders dan een volle tank die u zo tussen de € 80,- en € 100,- kost.

De elektrische Kangoo is naast milieuvriendelijk en kostenbesparend ook superpraktisch. De auto heeft een nuttig laadvermogen van maar liefst 650 kilogram en een laadvolume tot 4 kubieke meter, dit is vergelijkbaar met de Kangoo Express (inmiddels een bekende speler op de markt). Ook voor uw zakelijke activiteiten is er dus een zakelijke oplossing!

Kangoo ZE3

 

Ford

Sinds 1965 hebben talloze bedrijven hun voorkeur gegeven aan de Ford Transit als de bedrijfswagen van hun keuze. Nu biedt een geheel nieuwe reeks TRANSIT-modellen een toonaangevende laadcapaciteit, efficiënt brandstofverbruik, geavanceerde technologieën, eigentijds design en zeer lage operationele kosten.

Vier solide en onderscheidende voertuigen
In toenemende volgorde van grootte: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom,en Transit. Ontdek welke TRANSIT het beste bij uw bedrijf past.

Ford Transit

FORD TRANSIT OMBOUWEN

U kunt erop vertrouwen dat elke volgende generatie Ford Transit geavanceerde technologieën, modern design en voor het doel gebouwde capaciteiten biedt. Het kan zijn dat de verschillende standaard ombouwmogelijkheden precies bieden wat u zoekt … ‘uit voorraad’. En als u een andere aanpassing nodig heeft om te voldoen aan striktere eisen, dan is er een lijst met speciale voertuigopties beschikbaar om u te helpen. Uw behoeften zijn misschien complex, maar het juiste voertuig vinden en ombouwen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Ontworpen voor ombouw en aanpassing

Ontelbare bedrijven met een enkele bestelwagen of een heel wagenpark hebben gekozen voor Ford Transit commerciële voertuigen. Een van de voornaamste redenen dat zij voor dit voertuig kozen, is: Transit-voertuigen zijn ontworpen om aangepast te worden aan uw eigen, unieke eisen. Speciale voertuigopties omvatten bijvoorbeeld vele extra’s, van high-performance accu’s tot elektrische voorbereidingssets, en van hoogwaardige interfaceconnectoren tot led-verlichting in de laadruimte. Zelfs de verf is verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren, zodat het eenvoudig wordt om kleurstelling van uw voertuig aan te passen aan het logo en de grafische identiteit van uw bedrijf. Al deze opties en technologieën hebben praktische doelen en zijn ontworpen om te garanderen dat het voertuig dat u nodig hebt de Transit is die u krijgt.

 

Ranger

De Ford Ranger heeft een reputatie als een pick-up die overal komt en alles kan; een reputatie die hij echt heeft verdiend. En de nieuwe Ranger bevestigt deze reputatie dubbel en dwars met verschillende upgrades op het gebied van design, capaciteit en technologie. Bewezen functionaliteit gaat hand in hand met uitstekende prestaties en brandstofverbruik, een aantal opmerkelijke technologieën en geavanceerde stijl.

Ford Ranger