Stichting Onbekende Helden

Heldenkorting voor echte helden: 10% extra korting voor alle geregistreerde veteranen met een veteranenpas op onderdelen, onderhoud, reparaties , huur en nog meer. Voor nieuwe en gebruikte auto’s is er een extra korting, met gratis levering door heel Nederland.

In navolging op het samenwerkingsverband met het Nederlandse Veteraneninstituut hebben nu ook Zeeuw & Zeeuw en Stichting Onbekende Helden de handen ineengeslagen.

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest.
Zeeuw & Zeeuw biedt de mogelijkheid aan deze geregistreerde veteranen in het bezit van een veteranenpas om op al haar vestigingen een extra korting te verkrijgen op vertoon van hun veteranenpas.

Korting betreft 10% op:

-Dealeronderhoud Kia, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi en Ford

-Universeel onderhoud voor alle automerken

-Uit te voeren reparaties alle merken

-Onderdelen verkoop (balie of internet)

-Accessoires (montage, balie of internet verkoop)

-Schadeherstel, niet verzekeringsafhankelijk

-Rent

Wat betreft nieuwe en gebruikte auto’s bieden wij een extra korting aan afhankelijk van het voertuig. Aangezien veteranen door heel Nederland verspreidt zitten bieden wij gratis aan de auto af te leveren binnen Nederland. Dit voor zowel occasions als nieuwe auto’s gekocht bij een van onze vestigingen.

Gezien onze ruime ervaring met auto’s leveren voor export, of militairen/diplomaten die overzees gaan dienen is Zeeuw & Zeeuw ook hierin een zeer geschikte gesprekspartner.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jan Hagebeek:    088-0553953