Z-Energy

Z-Energy Logo

Z-EnergySlim & voordelig laden bij u voor de deur

Z-Energy adviseert u graag over de beste laadpaal bij u thuis. Binnen 3 weken kunnen we u voorzien van een werkende laadpaal bij u thuis zodat u altijd van een volle accu kunt vertrekken.

Persoonlijk advies

Binnen 3 weken geïnstalleerd

Slim laden

Een eigen energiecontract voor uw laadpaal

Renault Zoe aan Laadpaal

Interesse?

Z-Energy Laadpas

Z-Energy Laadpas

Met de Z-Energy laadpas kunt u laden bij de meeste openbare laadstations in Nederland, de Benelux en Europa. Verkrijgbaar met of zonder abonnement.

Z-Energy Laadpaal

Z-Energy Laadpaal

Uw eigen laadpaal thuis of op kantoor? Wij regelen het binnen 3 weken.
Snel en gemakkelijk.

Z-Energy Slim Laden

Z-Energy Slim laden

Slim laden? Met Z-Energy Slim laden laadt u uw elektrische auto automatisch zoveel mogelijk met groene en goedkope energie, op de beste momenten voor de energiemarkt.

Z-Energy Zakelijk

Z-Energy Zakelijk

Heeft u zakelijk meerdere laadpassen of laadpalen nodig? Ook daar helpen wij u graag mee. Ook het installeren van een laadoplossing bij uw medewerkers thuis is mogelijk

Z-Energy Laadpas

Met onze laadpas heb je toegang tot de meeste openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa, zoals in België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Onze laadtarieven zijn overzichtelijk: voor laden bij publieke laadpunten in Nederland betaal je € 0,37 per kWh. Snelladen kost je € 0,67 per kWh. Kies je voor de gratis pas zonder abonnement? Dan komt daar nog een starttarief van € 0,35 per laadsessie bij.

Onze laadpas is dus gratis, je betaalt alleen de kosten per laadsessie. Laad je regelmatig bij publieke laadpalen? Kies dan voor het abonnement: voor € 4 per maand betaal je niet langer het starttarief per laadbeurt.

Z-Energy Laadpaal

Met een laadpaal voor thuis kun je eenvoudig je elektrisch auto opladen. Wij hebben slimme laadpunten van o.a. Alfen. Kies bijvoorbeeld voor thuisladen met 11kW of 22kW, voor een slim laadpunt met dynamic load balancing en voor verrekenen van je laadkosten. Onze adviseurs helpen je de beste laadpaal voor jou te kiezen.

Leverbaar vanaf € 1.477 (incl. btw)

Z-Energy Slim laden

Via onze app geef je aan wanneer jouw elektrische auto opgeladen moet zijn en de app berekent vervolgens het optimale laadplan. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen, de beschikbare capaciteit op het elektriciteitsnetwerk, de mate van beschikbaarheid van duurzame energie én de energieprijs. Zo zorgen we er samen voor dat het energienetwerk in balans blijft en ontvang je hiervoor ook nog een financiële beloning.

Z-Energy Zakelijk

Wij zijn de eerste op de markt die een laadoplossing aanbieden met een eigen aansluitpunt. Wat betekent dit? Jouw laadpaal thuis krijgt een apart energiecontract. Hierdoor wordt het verrekenen van jouw stroomkosten met je werkgever een stuk gemakkelijker. Dat is wel erg lekker laden!