Z-Energy Laadkabel

Z-Energy

Vol energie, klaar voor de reis

Z-Energy helpt u graag

Ontdek zorgeloos elektrisch rijden met Z-Energy. Voor elke situatie bieden wij een passende laadoplossing. Ga vol energie op weg naar elke bestemming met Z-Energy.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Z-Energy helpt u graag

Wat uw specifieke behoeften of situatie ook zijn, bij ons vind u de ideale laadoplossing die bij u past. Wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid en gemak en zorgen ervoor dat uw auto altijd klaarstaat, vol energie, voor uw volgende avontuur. Kies Z-Energy voor een naadloze elektrische rijervaring, waarbij u elke keer met volle energie en vertrouwen op weg gaat naar uw volgende bestemming

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Z-Energy

Ultiem gemak met een laadpaal thuis of op het werk

Laad je auto voor de deur met je eigen laadpaal. Wel zo makkelijk en met groene energie ook heel duurzaam.

  • Vanaf €1.965,- incl. installatiepakket
  • Binnen 4 weken geïnstalleerd
  • Slim laden
  • Mogelijkheid eigen energiecontract voor uw laadpaal
Z-Energy Laadpaal Stekker Renault Zoe
Achtergrond Element

Z-Energy Laadpas

Z-Energy Laadpaal Stekker

Met de Z-Energy Laadpas in de hand, is het opladen van uw elektrische auto niet alleen gemakkelijker, maar ook grenzeloos. Krijg toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten, inclusief snelladers, en ervaar de vrijheid van elektrisch rijden in zijn puurste vorm.

Achtergrond Element

Achtergrond element
Z-Energy Ford Mustang Mach E elektrisch
Hidden

Meer weten over Z-Energy?

Heeft u een vraag over Z-Energy? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Achtergrond Element

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik thuis een laadpaal nodig?

Er zijn verschillende voordelen als u een thuis een laadpaal heeft. U kunt zelf bepalen wanneer u wilt laden en bent niet afhankelijk van de beschikbaarheid van de openbare laadpalen bij u in de buurt.
De tarieven van het thuis laden zijn voordeliger dan als u openbaar gaat laden.
U laadt uw auto sneller op dan met een stopcontact.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij nemen altijd persoonlijk contact op en geven advies voor uw specifieke situatie.
Wij denken mee met u en kijken ook naar de toekomst.
Rijdt u zakelijk? Dan kan er rechtstreeks verrekend worden met uw werkgever.

Wat is de levertijd van een laadpaal?

Wij installeren de laadpaal tussen de 4 en 6 weken bij u thuis.

Uit welke kosten bestaat de offerte?

De offerte bestaat uit 3 delen. Het gaat om de kosten van de laadpaal, de kosten van installatie en de kosten van opties zoals een laadpas, abonnement en lekker laden.

Wat is lekker laden?

Wij bieden een lekker laden concept aan. Dit houdt dat er een gescheiden factuur komt voor uw werkgever. Dit maken wij mogelijk door middel van een laadoplossing met een eigen aansluiting.
Doordat er een directe verrekening plaats vindt heeft dit fiscale voordelen voor de werkgever en u laadt uw auto op de meest gunstige delen van de dag met de laagste tarieven.
Wij ontzorgen u volledig voor het aanvragen en plaatsen van uw laadoplossing.

Wat kost het opladen van mijn elektrische auto

Het opladen van uw elektrische auto aan huis is de voordeligste oplossing. Je betaalt de kilowattuurprijs aan je energieleverancier. Dis is gemiddeld € 0.35.
U kunt ook openbaar laden. Dit is duurder dan laden aan huis. De kosten verschillen per openbare laadplek, maar u kunt rekenen op ongeveer € 0.60 cent per kilowattuur.
Tevens kunt u openbaar snelladen. Deze tarieven liggen nog iets hoger. U betaal ongeveer € 0.85 per kilowattuur. Ook hier geldt dat het afhankelijk is bij welke aanbieder u laadt en welke laadpas u gebruikt.

Hoe snel kan ik mijn elektrische auto opladen?

Er zijn meerdere factoren die bepalen wat de laadtijd is voordat je auto volledig opgeladen is. U kunt makkelijk het vermogen van de accu delen door het vermogen van de laadpaal.
Uw auto heeft een accu van 66kWh en de laadpaal een vermogen van 11 kW. Dan duurt het ongeveer 6 uur voordat een lege accu weer volgeladen is. Houdt u er dan wel rekening mee dat de meterkast ook een 3-fase aansluiting heeft.

Heeft mijn laadpaal onderhoud nodig?

Over het algemeen is het raadzaam om een of 2 jaarlijks de laadpaal te laten controleren.
We controleren dan de aansluitingen en meten de laadsnelheid door. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op.

Werkt elk laadstation op elke elektrische auto?

Het is afhankelijk welke type stekker u heeft. Bijna alle nieuwe auto hebben een type 2 stekker. Deze past altijd op onze laadpalen. Heeft u een auto met een andere type stekker? Neemt u dan contact op. Wij hebben altijd wel een oplossing voor u.