Zeeuw & Zeeuw: Maakt je blij!

Hip Familiebedrijf

Familiebedrijf Zeeuw & Zeeuw is een mobiliteitsprovider die onder andere de automerken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi, Nissan, Hyundai en Suzuki vertegenwoordigt. Met ruim 600 collega’s en 38 vestigingen behoort ze tot de top tien Nederlandse automotive dealerbedrijven. Maar als mobiliteitsprovider doet Zeeuw & Zeeuw zoveel meer…

Bij Zeeuw & Zeeuw gaan we voor veel meer dan alleen het verkopen van nieuwe auto’s. We bieden een compleet scala aan mogelijkheden, zodat u bij ons terecht kunt voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion, een stoere camper, een duurzame elektrische scooter of een praktische bedrijfswagen, bij ons vindt u het allemaal.

Maar dat is nog niet alles, want we bieden ook diverse opties als het gaat om het aanschaffen, leasen, financieren of huren van uw voertuig. En als u uw (bedrijfs)auto wilt voorzien van een bedrijfswagen-inrichting, bestickering of ombouw, dan staan wij voor u klaar. We helpen u ook graag bij het regelen van de juiste verzekering.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhouden, repareren en schadeherstel van uw auto. En als u thuis of op de zaak een laadpaal nodig heeft, dan kunnen wij die voor u plaatsen. Zelfs in combinatie met een energiecontract.

Zeeuw & Zeeuw Werkplaats
Achtergrond Element

Historie

Een geschiedenisles begint vaak met een (oprichtings)datum. Maar bij Zeeuw & Zeeuw, met haar fusie en overnames, is het een interessante vraag wat nou echt het beginpunt van dit autobedrijf is. De oorsprong ligt bij Autohaag Zeeuw, dat ontstond in 2003 uit een samensmelting van de Renault-dealers Auto Haag (opgericht in 1954) en Zeeuw Autobedrijven (opgericht door Piet Zeeuw in 1972).

Autohaag Zeeuw heeft in de jaren daarna verschillende bedrijfsnamen gevoerd als gevolg van overnames. In 2018 werd het bedrijf overgenomen door twee dochters van Piet Zeeuw; Michèle en Marie-lise Zeeuw. Sinds 2019 gaan alle dealerbedrijven door het leven als Zeeuw & Zeeuw.

Historie Zeeuw & Zeeuw
Achtergrond element

Kernwaarden

Zeeuw & Zeeuw Kernwaarden

Onze cultuur is een essentieel onderdeel van ons succesverhaal. Wat ooit begon als een bescheiden garage in Delft is uitgegroeid tot een mobiliteitsprovider met 36 vestigingen. Ons team bestaat uit gepassioneerde specialisten die onze kernwaarden omarmen en vol overtuiging uitdragen. Het is daarom van groot belang dat iedereen binnen ons bedrijf begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen.

Maar laat één ding duidelijk zijn: bij ons geen nietszeggende missie- en visie-statements. Bij Zeeuw & Zeeuw draait het om vijf krachtige kernwoorden die beschrijven wie we zijn en waar we voor staan: BetrokkenOnderscheidendDeskundigAmbitieus en Geïnteresseerd. Deze kernwoorden verbinden ons als team en bepalen hoe we met elkaar omgaan, en dat straalt af op onze klanten. Ons doel is simpel: Zeeuw & Zeeuw Maakt je blij!

Achtergrond Element

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij Zeeuw & Zeeuw ligt de focus sterk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), een kernaspect van hoe wij ons bedrijf leiden. Onze toewijding aan MVO betekent dat we consequent streven naar verantwoorde en duurzame bedrijfspraktijken. In elk aspect van onze besluitvorming nemen we de potentiële impact op het milieu, het welzijn van onze collega’s, klanten en de bredere gemeenschap in overweging, om zo bij te dragen aan een duurzamere en rechtvaardigere wereld.

Zeeuw & Zeeuw Duurzaamheid
Achtergrond Element

Werken bij

Werken bij Zeeuw & Zeeuw

Als je komt werken bij Zeeuw & Zeeuw kom je terecht in een hip familiebedrijf. We zijn gezellig, persoonlijk en open met en tegen elkaar. Je krijgt ruim 600 enthousiaste collega’s en een plek waar je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. En met jouw specialistische kennis en innovatieve ideeën kunnen we klanten pas echt blij maken!

Achtergrond Element

Loading …
Achtergrond Element