Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Ford breidt Puma line-up uit en biedt klanten meer keuze – van efficiëntie tot sportieve luxe

Lees verder

Nieuwe Blind-Spot View Monitor van Kia werkt met live video

De Kia Sorento komt met een groot aantal hightech features die het comfort, de connectiviteit en de veiligheid naar een next level brengen. Een mooi voorbeeld is de geavanceerde Blind-Spot View Monitor (BVM) met real-live camerabeelden van voertuigen die zich in de dode hoek van de Sorento bevinden.

Lees verder

Goedkoper én schoner rijden met Renault Bi-Fuel modellen

Rijden op LPG werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op LPG. En nu gebeurt het: je gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die jij aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als je veel kilometers moet maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Lees verder

Renault Clio en Captur E-TECH: De prijzen zijn bekend!

Als pionier in elektrische rijden heeft Renault nu ook een innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld. Met deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, kunnen zij 2 sterke en zuinige hybride motoren bouwen: E-TECH: hybride motor en de E-TECH Plug-in: hybride motor die kan worden opgeladen op netstroom.

Lees verder

Kia Motors Europe schetst plannen voor elektrische auto’s

Lees verder

Ford produceert mondkapjes en dringende medische apparatuur

Trots op het merk Ford! Ford Motor Company is nog steeds druk met het produceren van dringend noodzakelijke medische apparatuur en beschermingsmiddelen. Deze zijn bestemd voor medisch personeel en voor patiënten die besmet zijn met het coronavirus.

Lees verder

Nieuwe Espace Phase 2

ooral bij de uitvoering INITIALE PARIS komt het karakter van de Espace volledig tot uiting. Deze uitvoering is voorzien van het beste dat Renault te bieden heeft en biedt passagiers topklasse interieurambiance en een zintuiglijke ervaring die aanraking, gehoor, reuk en rijgevoel omvat.

Lees verder
Transit Custom

Nu bij ons in het Transit Centrum: Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV)

Nu bij ons in de het Transit Centrum: de nieuwe Custom Plug-In Hybrid (PHEV). Je bedrijfswagen aan de laadpaal? Het leek een lange tijd onmogelijk.

Lees verder

Kia breekt records in eerste kwartaal

Kia kijkt terug op een zeer succesvol eerste kwartaal. In de eerste drie maanden van 2020 was Kia overall de nummer twee in de Nederlandse markt. Ook op Europees niveau scoorde Kia sterke cijfers, ondanks de uitdagende omstandigheden sinds de uitbraak van het Coronavirus. 

Lees verder

Goedkoper én schoner rijden met Dacia Bi-Fuel modellen

Bi-Fuel modellen rijden veilig en voordelig op het schonere LPG. Een Bi-Fuel model is al voordeliger vanaf 5.000 kilometer per jaar en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot.

Lees verder

Wij zijn

Geopend

en hanteren alle RIVM maatregelen.

Afspraak maken

Liever thuisblijven?

Video Belafspraak maken

Wij zijn geopend