Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’. De 100% elektrische bedrijfswagen bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor, die eerder werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’. De jaarlijkse ‘Bestelauto van het Jaar’-verkiezing is een initiatief van Automotive Management.

Lees verder

Dacia Sandero: de geheimen van zijn succes

De Dacia Sandero is al sinds 2017 de bestverkochte auto onder particuliere klanten in Europa en drukt met zijn commerciële succes een stempel op zijn tijdperk. Na drie generaties en een toenemende populariteit is dit model uitgegroeid tot een vaste waarde op de automarkt. De geheimen van zijn succes? Uiteraard een erg aantrekkelijke prijs, maar ook een eigentijds design dat tegelijk robuustheid, kwaliteit en moderniteit uitstraalt, samen met uitgekiende oplossingen die de Sandero vaak als eerste introduceerde. Ontdek hier hoe geniaal dit model is.

Lees verder

Dacia op Autosalon Parijs: introductie nieuwe merkidentiteit aan klanten

Dacia pakt groots uit op de Autosalon van Parijs (17 – 23 oktober 2022). Tijdens de autoshow in het Paris Porte de Versailles Exhibition Centre presenteert Dacia in Hal 6 zijn complete modellengamma met de geheel nieuwe merkidentiteit. Ook het recent onthulde MANIFESTO conceptmodel geeft acte de préséance. Dacia zet daarnaast een Duster ‘Mat Edition’ in de spotlights als waar collectors item. De presentatie van de eerste HYBRID 140 aandrijflijn van Dacia, evenals een range van eco-vriendelijke merchandising, maakt het offensief van Dacia in Parijs compleet.

Lees verder

4EVER TROPHY: wedergeboorte van een icoon

De Renault 4 is veel meer dan een auto. Het is een icoon waarvan ruim acht miljoen exemplaren in meer dan honderd landen verkocht zijn, die generaties overschrijdt en al zestig jaar te vinden is in alle lagen van de bevolking. Het is een multifunctionele auto die zowel in de stad als op landelijke wegen op zijn gemak is: voor op reis, er even tussenuit, voor transport, voor werk en nog veel meer. Hij is bescheiden en trendy, chic en populair en spreekt zowel mannen als vrouwen aan.

Lees verder

Ford opent orderboeken nieuwe generatie Ranger

Ford opent de orderboeken van de compleet nieuwe generatie Ranger pick-up. Het is de slimste en meest veelzijdige Ford Ranger ooit die in Europa is verkocht.

Lees verder
Nieuwe generatie Mitsubishi ASX

Onthulling nieuwe generatie Mitsubishi ASX

Mitsubishi Motors Europe presenteerde deze veelbelovende nieuwkomer tijdens een online evenement. De nieuwe ASX is ontwikkeld speciaal voor de Europese markt en staat op het CMF-B-platform dat gebruikt wordt door de Alliantie Renault-Nissan. Het is de eerste compacte SUV binnen de Alliantie die ook een Plug-in Hybride-aandrijflijn krijgt.

Lees verder
Prijzen nieuwe Renault Austral

Prijzen nieuwe Renault Austral

Prijzen beginnen bij € 36.480,- voor de 96 kW (130 pk) sterke equilibre mild hybrid advanced, techno esprit Alpine E‑Tech full hybrid vanaf € 44.980,-. Alle prijzen zijn te vinden op renault.nl. Nieuwe Austral leverbaar met keuze uit een reeks krachtige hybride-aandrijflijnen, waaronder de 147 kW (200 pk) sterke E‑Tech full hybrid met een gemiddeld verbruik van 4,6 l/100 km en een CO2-uitstoot vanaf 104 g/km – de beste verhouding tussen verbruik en prestaties op de markt.

Lees verder

Renault kondigt onthulling nieuwe elektrische showcar aan

Zoals beloofd is 2022 een jaar vol verrassingen vanwege de vijftigste verjaardag van de Renault 5. De festiviteiten rond dit iconische model krijgen een vervolg met de aanstaande release van een indrukwekkende showcar.

Lees verder

Morgen gaat Dacia nog een stap verder!

Op 14 januari 2021 presenteerde Renault Group het strategisch plan Renaulution, dat de koers bepaalt van de afzonderlijke merken binnen de groep. Voor Dacia was het doel duidelijk: de leider worden op het gebied van betaalbare mobiliteit, het essentiële merk.

Lees verder

Onthulling nieuwe Mitsubishi ASX te volgen via livestream

Wij wachten met spanning af op de wereldpremière van de volledig nieuwe Mitsubishi ASX. Ben jij ook zo benieuwd? De onthulling van de veelzijdige en vooruitstrevende SUV is op 20 september a.s. vanaf 19.00 via een livestream te volgen.

Lees verder