Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

7 feiten over de bestverkochte auto van Nederland

2020 was voor Kia in Nederland het beste jaar ooit. Ondanks de uitdagende omstandigheden zag Kia de verkopen vorig jaar fors toenemen en groeide het uit tot het op één na grootste automerk van ons land. De verkooptopper was de Niro, de bestverkochte auto van Nederland. Kia maakt een aantal interessante feitjes over de absolute nummer 1 bekend.

Lees verder

Renault presenteert strategisch plan ‘Renaulution’

Met de presentatie van het strategisch plan Renaulution van Groupe Renault laat Renault zien welke strategie het voor de komende vijf jaar en verder in petto heeft. Met Renaulution omarmt het merk Renault de veranderingen op de automarkt. Met zijn ‘Nouvelle Vague’ brengt Renault moderniteit in de auto-industrie door uit te groeien in een merk met een sterke focus op technologie, service en schone energie.

Lees verder

Ford Bedrijfswagens: groei in 2020, hoge ambities voor 2021

Na het absolute recordjaar 2019, heeft Ford Bedrijfswagens zijn positie in de markt in 2020 verder weten te versterken. Met een marktaandeel van 14,7 procent behoorde Ford tot de top drie van bestverkochte bedrijfswagenmerken in Nederland.

Lees verder

Renault Leiden gaat verhuizen!

Per 1 maart verhuist onze Renault vestiging in Leiden naar de Touwbaan 5 in Leiderdorp.

Lees verder

De beste wensen van ons allemaal!

Bekijk hier de nieuwsjaarswensen van het personeel van Zeeuw & Zeeuw Nissan!

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: even voorstellen.. Robert!

Meet Robert! Hij kijkt heel erg uit naar de nieuwe uitdaging die hij en zijn vestiging in maart 2021 aangaan: “We worden de eerste dealer in Nederland die alle drie de merken van de Alliantie vertegenwoordigd: te weten Renault, Nissan en Mitsubishi. Een mooie stap”.

Lees verder

Vuurwerk bij Zeeuw & Zeeuw Nissan!

Toch nog vuurwerk dit jaar bij Zeeuw & Zeeuw Nissan! En dit vuurwerk wordt mede mogelijk gemaakt door de ANWB want tijdens deze samenwerking zijn onze Private Lease prijzen lager dan ooit.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: even voorstellen.. Yannick!

Meet Yannick! “De grootste en mooiste Nissan vestiging van allemaal. Op een toplocatie aan de N211(Wippolderlaan) en naast de A4 dus makkelijk bereikbaar.”! Door de omschrijving die Yannick geeft over zijn vestiging is het meteen duidelijk: hij is trots op zijn vestiging tussen de kassen.

Lees verder

Thuis bestellen, thuis afgeleverd!

Wij begrijpen heel goed dat u in coronatijd liever thuis blijft. Wie met ANWB Private Lease een nieuwe Nissan aanschaft, krijgt indien gewenst de auto daarom tijdelijk zonder extra kosten veilig thuisbezorgd!

Lees verder

Wij staan voor je klaar!

Lees verder