Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Kia Niro maakt elektrisch rijden toegankelijk

De bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021 is geheel vernieuwd en maakt geëlektrificeerd rijden nog aantrekkelijker. De nieuwste generatie Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige en combineert innovatieve technologie, duurzame materialen en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen. De nieuwe Kia Niro komt in het derde kwartaal van dit jaar naar Nederland en is te bestellen vanaf € 31.995,-.

Lees verder

Nissan ANWB Private Lease proefrijdagen

Maak kennis tijdens de ANWB Private Lease proefrijdagen op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 maart. Wij nodigen u van harte uit om naar één van onze Zeeuw & Zeeuw Nissan vestigingen te komen. 

Lees verder

Renault Megane electric door Euro NCAP bekroond met vijf sterren

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric heeft vijf sterren behaald bij de veiligheidstests van Euro NCAP volgens het nieuwste 2022-testprotocol.

Lees verder

Auto van het jaar 2022: de Kia EV6

De Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. De baanbrekende, volledig elektrische crossover werd door een 59-koppige jury, bestaande uit autojournalisten uit 22 Europese landen, uitgeroepen tot overall winnaar.

Lees verder

Nieuwe Ford Ranger Raptor gewapend voor ultieme prestaties zowel on- als off-road

Vandaag onthullen we de nieuwe generatie Ford Ranger Raptor. De tweede generatie Ranger Raptor is gebouwd voor de echte pick-up liefhebber. Hij is gemaakt om de woestijn, de bergen en alles daar tussenin te trotseren.

Lees verder

Kia maakt prijzen bekend van nieuwe Niro

Kia geeft vandaag de prijzen en uitrustingsdetails vrij van de nieuwe generatie van de bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021. De geheel nieuwe Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige Niro en combineert innovatieve technologie en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen.

Lees verder

Kia domineert J.D. Power 2022 betrouwbaarheidsonderzoek

Kia staat aan de top van de Amerikaanse J.D. Power 2022 Vehicle Dependability Study (VDS) als algemene leider van alle belangrijke automerken (volume en luxe). De Kia Sorento is uitgeroepen tot de beste auto in de categorie Upper Midsize SUV van het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek.

Lees verder

Ford Kuga Plug-In Hybrid rijders slaan tanken over en verminderen CO2-uitstoot in bestverkochte PHEV van Europa

Bestuurders van Europa’s bestverkochte plug-in hybride voertuig (PHEV), de Kuga Plug-In Hybrid, hebben in één jaar tijd de CO2-uitstoot bespaard van een vliegretour Londen-Buenos Aires. Dit blijkt uit de nieuwste gegevens van Ford.

Lees verder

Kom langs tijdens de exclusieve Nissan ARIYA Roadshow

Vrijdag 18 februari tot en met maandag 21 februari introduceren we in onze showroom in Den Haag de nieuwe, 100% elektrische Nissan ARIYA. Op deze dagen is hij exclusief te bewonderen en daarvoor nodigen wij u van harte uit!

Lees verder

Technologie die bermongelukken helpt voorkomen standaard op nieuwe Ford Focus

Onveilige bermen kunnen dodelijke ongevallen tot gevolg hebben. Onlangs bleek uit een rapport van Rijkswaterstaat dat bij zowel autosnelwegen als N-wegen ruim 40 procent van de bermen niet aan de gewenste veiligheidseisen voldoet.

Lees verder