Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Renault opent orderboeken nieuwe Trafic

Lees verder

Ford presenteert de nieuwe Fiesta: zelfverzekerd, geëlektrificeerd, verbonden en klaar voor de toekomst

Ford presenteert de nieuwe Fiesta, met een zelfverzekerd nieuw design en voorzien van een uitgebreid technologiepakket. De nieuwe Fiesta is leverbaar met mild hybride aandrijflijn en daarmee is de compacte hatchback klaar voor de toekomst.

Lees verder

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric

Lees verder

Dacia Jogger: Een nieuwe kijk op de 7-zits gezinsauto

Lees verder
Kia Sportage 2021

De presentatie van de nieuwe Kia Sportage

Kia is de maand september begonnen met de presentatie van de nieuwe Sportage. Voor het eerst in 28 jaar brengt Kia een volledig Europese versie op de markt, hiermee is dit model volledig afgestemd op de wensen van Europeanen. Zo beschikt deze nieuwe generatie over aanzienlijk meer hoofd-, been- en bagageruimte dan zijn voorganger. De beenruimte voor passagiers op de achterbank is de grootste in zijn segment. Vanaf eind dit jaar is de nieuwe Sportage leverbaar in Nederland, prijzen en specificaties voor dit nieuwe innovatieve model volgen binnenkort. 

Lees verder
Nieuwe Renault Kangoo

Renault KANGOO Preview Tour

Maak kennis met de vele innovaties op de nieuwe Renault Kangoo, die gericht zijn op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren die hoge eisen stellen aan een bedrijfsauto. De nieuwe Renault Kangoo speelt in op de wensen van klanten die op zoek zijn naar praktische innovatie, de nieuwste rijassistentiesystemen, comfort en binnenkort ook een volledig elektrische aandrijflijn.

Lees verder

Ford eert GT40 prototype uit 1964 met speciale GT ’64 Heritage Edition

Als eerbetoon aan de Ford GT40, die meer dan een halve eeuw geleden Fords autosportprogramma naar een hoogtepunt bracht, introduceert Ford de 2022 Ford GT ’64 Prototype Heritage Edition. Deze speciale uitvoering is geïnspireerd op het prototype van de Ford GT40 uit 1964, dat op 3 april van dat jaar debuteerde op de New York International Auto Show en dat de basis was van Amerika’s enige supercar die de winst in de 24-uursrace van Le Mans behaalde – vier jaar op rij!

Lees verder

Van hoofdstad tot kust: de Mustang Mach-E kan het strand vanuit elke Europese hoofdstad bereiken op één lading

Meer mensen dan ooit verkennen Europa deze zomer in een elektrische auto. De verkoop van elektrische auto’s is in 2021 al met meer dan 50 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2020. Voor eigenaren van een nieuwe Mustang Mach-E hoeft de angst voor een tekortschietende actieradius niet het plezier te verminderen dat ze beleven aan hun zomerse uitstapjes.

Lees verder

Kia onthult de nieuwe Ceed-familie

Kia heeft een aantal leden binnen de Ceed-familie voorzien van een fris en vernieuwd design. Deze modellen bevatten, naast een vernieuwd exterieur, veel meer nieuwe hightech features en geëlektrificeerde aandrijflijnen. Onder andere de vijfdeurs hatchback, de sportswagon en shooting brake hebben een volledig nieuw ontworpen voor- en achterzijde gekregen. De vernieuwde Ceed-familie gaat medio augustus in productie en naar verwachting zullen de eerste modellen medio september in Nederland arriveren.

Lees verder

Micha Roco naar Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli aanstaande start Micha Roco als directeur bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai. Met de overname van Hyundai Van Riel in Breda voegde Zeeuw & Zeeuw dit vooruitstrevende merk toe aan haar portfolio. Micha zal in deze functie verantwoordelijk worden voor de nieuwe Hyundai activiteiten van Zeeuw & Zeeuw.

Lees verder