Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

De nieuwe Sorento: altijd Hybride

Donderdag 19 maart gaf Kia de belangrijkste feiten vrij van de gloednieuwe Sorento. De eerste van een nieuwe generatie SUV’s van Kia verlegt de grenzen in het segment met zijn krachtige en zuinige ‘Smartstream’ hybride aandrijflijn, het fraaie design en het ruime hoogwaardige interieur. De hightech SUV biedt het allerlaatste op het gebied van infotainment, connectiviteit en assistentiesystemen. Hij komt vanaf eind zomer 2020 naar Nederland met verschillende geëlektrificeerde aandrijflijnen.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw overhandigt overgebleven kerstpakketten aan Stichting ANDERS

Stichting ANDERS gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het je als mens zo enorm verrijkt. Omdat wij ook geloven in deze filosofie werkt Zeeuw & Zeeuw sinds 2019 met veel plezier samen met Stichting ANDERS.

Lees verder

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Lees verder

Renault Dealer Dagen Folder

Lees verder

Nederland loopt warm voor de Mustang Mach – E

Lees verder
Afscheid Alex Schakel

Zeeuw & Zeeuw neemt afscheid van Schakel Autogroep directeur Alex Schakel

Lees verder

De Renault MORPHOZ

Het is een voertuig dat zich aanpast aan de behoefte van de bestuurder, of het nu gaat om een lange reis of een korte rit naar kantoor of een winkelcentrum. Het is een persoonlijk voertuig dat gedeeld wordt als je het niet gebruikt.

Lees verder

Nieuwe Renault Twingo Z.E.

De nieuwe Renault Twingo Z.E. is vanaf eind 2020 bij de Renault dealer te bezichtigen. De prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt. Wilt u alles weten over de Nieuwe Twingo Z.E.? Lees dan snel verder….

Lees verder

Kia onthult de nieuwe Sorento

Kia geeft vandaag de officiële beelden vrij van de nieuwe Sorento. De grote SUV beleeft zijn publieksdebuut tijdens de 2020 Geneva International Motorshow.

Lees verder

Kia prijst Ceed Sportswagon en XCeed Plug-in Hybrid

Kia maakt vandaag de prijzen van de nieuwe Ceed Sportswagon en XCeed Plug-in Hybrid bekend. Beide modellen combineren een krachtige, emissievriendelijke aandrijflijn met slimme technologie en een zeer rijke uitrusting. Ze zijn per vandaag te bestellen en al in april leverbaar.

Lees verder