VakantieDEALS

Bekijk de acties
Vind uw nieuwe of gebruikte Ford

Is uw Ford toe aan onderhoud?

Maak direct een werkplaatsafspraak

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze modellen

Van benzine tot volledig elektrisch.

Elektrisch rijden

Wij vertellen u er graag alles over, van laadpaal tot auto.

Werken bij

Zeeuw & Zeeuw, de leukste mobiliteitsprovider.

Onze vestigingen

uw specialist voor alles op het gebied van Ford.

Zeeuw & Zeeuw Ford: de Ford expert.

Zeeuw & Zeeuw is uw Ford-dealer in Zuid-Holland en Utrecht. Onze Ford-specialisten helpen u graag op weg. Of u nu een nieuwe Ford personenauto, occasion of Ford Pro bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren, of op zoek bent naar de expert op het gebied van Ford onderhoud zodat u er zeker van kunt zijn dat uw Ford wordt onderhouden en gerepareerd door experts met de juiste kennis, onderdelen en gereedschappen; bij Zeeuw & Zeeuw Ford bent u aan het juiste adres.
Bekijk online ons aanbod of kom lang in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar.

FordStore Utrecht - Voorzijde

Bekijk onze voorraad

nieuwe Fords en occasions

Onze modellen

Loading …

Max van den Boogaard
Directeur Zeeuw & Zeeuw Ford

Jan Hofstede
CEO Zeeuw & Zeeuw

Welkom bij Zeeuw & Zeeuw Ford

“Bij Zeeuw & Zeeuw heeft iedere merkkolom zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van vakkennis en voor ambassadeurs van ons merk Ford. Ons beleid is gericht op het handhaven van onze kernwaarden: Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Samengevat in onze pay-off “Maakt je blij!” Ons team van specialisten staat voor u klaar en kijken er naar uit om u te verwelkomen”

We stellen uw feedback op prijs

Bij Zeeuw & Zeeuw Ford zijn we altijd op zoek naar manieren om het nog een stapje beter te doen. We horen graag uw ervaringen, hoe we dingen beter kunnen doen.

Onze Ford-vestigingen

Loading …

Wij kopen uw auto

Snel, vrijblijvend en voor een goede prijs uw auto verkopen? In 3 simpele stappen ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel.

1. Indicatief voorstel

Vul hiernaast uw kenteken in en doorloop de taxatie. Binnen enkele minuten ontvangt u een indicatief voorstel in uw mailbox.

2. Taxatie

Wanneer u ons indicatieve voorstel heeft ontvangen nemen wij contact met u op. We maken met u een afspraak om de auto te taxeren en de definitieve waarde te bepalen.

3. Afhandeling

Gaat u akkoord met de definitieve waarde? Dan kunt u direct uw auto achterlaten en vrijwaren wij de auto. De taxatiewaarde ontvangt u op uw bankrekening.

Vul hieronder uw kenteken in en taxeer zelf uw auto

Zeeuw & Zeeuw Nieuws

Loading …