Ford Puma met Ford Protect Verlengde Garantie

Ford Protect Verlengde Garantie

De sleutel tot zorgeloos autorijden

Ford Protect: Verleng de Garantie van uw Ford.

Met Ford Protect Verlengde Garantie breidt u eenvoudig de standaard fabrieksgarantie van uw nieuwe Ford uit. Profiteer van extra bescherming tegen onverwachte reparatiekosten en waarborg tegelijkertijd de restwaarde van uw voertuig. Ontdek de voordelen van een verlengde garantie en verzeker uzelf van langdurig rijplezier zonder zorgen.

Ford Protect Aanvragen

Achtergrond Element

Verlengde Garantie Opties & dekking

Ford Puma met EcoBoost Hybride motor

Kies de duur van uw verlengde garantie: 4, 5 of 8 jaar, met een kilometerbereik tot maximaal 200.000 km. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u de dekking kunt aanpassen aan uw rijgedrag en behoeften.

Uitgebreide Bescherming

Ford Protect Verlengde Garantie biedt een uitgebreide dekking die bijna alle reparaties omvat, behalve het normale onderhoud en vervanging van slijtageonderdelen. Geniet van gemoedsrust wetende dat uw Ford beschermd is tegen onvoorziene reparatiekosten.

Voordelen bij Verkoop

De Ford Protect Verlengde Garantie is overdraagbaar, wat de restwaarde van uw Ford kan verhogen en een aantrekkelijk voordeel biedt voor de volgende eigenaar.

Achtergrond Element

Ford Protect Aanvragen

Aanvraagprocedure

De Ford Protect Verlengde Garantie is beschikbaar voor aanschaf tot 24 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford. Dit is alleen mogelijk indien de Ford oorspronkelijk is geleverd door Ford Nederland.

Verleng Uw Garantie Vandaag

Voor een zorgeloze rijervaring en om uw investering te beschermen, biedt Ford met Ford Protect de ideale oplossing. Verleng uw garantie vandaag nog en blijf genieten van de betrouwbaarheid en kwaliteit die u van Ford verwacht.

Ford Kuga ST-Line X
Ford Puma ST-Line Zijkant in de kleur Cactus Grey
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Ford Protect?

Heeft u een vraag over Ford Protect? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Kan ik de Ford Protect Verlengde Garantie aanschaffen voor elke nieuwe Ford?

a, de Ford Protect Verlengde Garantie is beschikbaar voor alle nieuwe Ford-modellen, mits de aanvraag binnen 24 maanden na de eerste kentekenregistratie wordt gedaan. Tevens dient de auto door Ford Nederland geleverd te zijn.

Tot wanneer kan ik de Ford Protect Verlengde Garantie aanschaffen?

U kunt de verlengde garantie aanschaffen tot uiterlijk 24 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford.

Wat wordt er gedekt door de Ford Protect Verlengde Garantie?

De Ford Protect Verlengde Garantie dekt bijna alle reparatiekosten die niet vallen onder normaal onderhoud of vervanging van slijtageonderdelen, zoals banden, remblokken en ruitenwissers.

Is de Ford Protect Verlengde Garantie overdraagbaar als ik mijn auto verkoop?

Ja, als u besluit uw auto te verkopen, is de verlengde garantie overdraagbaar op de nieuwe eigenaar, wat de restwaarde van uw auto kan verhogen.

Hoe kan ik mijn Ford Protect Verlengde Garantie activeren?

Om uw Ford Protect Verlengde Garantie te activeren, neemt u contact op met ons team voor een soepele en eenvoudige aanvraagprocedure. Wij helpen u graag verder met alle benodigde stappen.

Zijn er verschillende dekkingsniveaus beschikbaar binnen de Ford Protect Verlengde Garantie?

Ja, u kunt kiezen voor een verlengde garantie van 4, 5 of 8 jaar, met een kilometerbereik tot 200.000 km, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en de mogelijkheden per model.