Zeeuw & Zeeuw Ford Nieuwegein

Zeeuw & Zeeuw

Ford Nieuwegein

Locatie icoon

Ambachtsweg 2-4
3433 PR Nieuwegein

De Ford-dealer voor Nieuwegein en omstreken

Zeeuw & Zeeuw Ford Nieuwegein is de Ford dealer voor o.a. Nieuwegein, Houten, Benschop en IJsselstein.

In 2016 is deze vestiging verhuisd naar de overkant van de oorspronkelijke locatie. Er is hier een compleet nieuwe en moderne showroom gebouwd. Onder leiding van de trotse vestigingsmanager Wouter Slob staat het Ford Nieuwegein personeel altijd voor je klaar

Onze voorraad alvast online bekijken? Dat kan natuurlijk in onze voorraadmodule.

In onze vestiging aan de Ambachtsweg 2-4 kunt u ook terecht voor het onderhoud aan uw Ford. Natuurlijk is ook reparatie of schadeherstel één van onze specialiteiten. Is uw Ford toe aan onderhoud? Maak dan nu een werkplaatsafspraak.

Adresgegevens

Ambachtsweg 2-4
3433 PR Nieuwegein

KvK-nr: 30076338
BTW-nr: NL007091606B01

Achtergrond Element

Openingstijden van Zeeuw & Zeeuw Ford Nieuwegein

Neem een kijkje bij Zeeuw & Zeeuw Ford Nieuwegein

Zeeuw & Zeeuw Ford Nieuwegein

Zeeuw & Zeeuw Ford Nieuwegein is hét adres voor alles omtrent Ford; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, lease, financiering, occasions, bedrijfswagens, personenauto’s… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Maakt je blij!

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor het merk Ford en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de Ford Academy als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast auto’s gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
Ford Nieuwegein helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe Ford, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van Zeeuw & Zeeuw Nieuwegein staan graag voor u klaar.

Loading …

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Ons rekeningnummer is: NL79ABNA0870355112

Verkopen jullie ook occasions?
Wat kost een APK?

De periodieke keuring voor uw Ford kost minimaal €39,- bij Zeeuw & Zeeuw.

Is er WiFi in jullie showroom?

Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis WiFi aan.

Kan ik een proefrit maken?

Ja, u kunt vrijblijvend een proefrit maken met een occasion of demo. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto voor u klaar staat, maar u kunt ook gewoon de showroom binnenlopen.

Ford Puma Zijkant

Zeeuw & Zeeuw Ford Nieuwegein helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!