Vind uw nieuwe of gebruikte Mitsubishi

Is uw Mitsubishi toe aan onderhoud?

Maak direct een werkplaatsafspraak

2e Pinksterdag geopend | 11:00 tot 16:30

Standaard 8 jaar garantie

Wanneer u kiest voor een nieuw model Mitsubishi, geniet u van een indrukwekkende garantieperiode van maar liefst 8 jaar.

  • De eerste 5 jaar profiteert u van de standaard fabrieksgarantie die de kernwaarden van het merk belichaamt. 
  • Daarna gaat u moeiteloos over op een aanvullende verlengde garantie van 3 jaar, die na elk jaarlijks onderhoud geactiveerd wordt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Mitsubishi modellen

Onze modellen

Van benzine tot plug-in hybride, we hebben een model voor u.

Mitsubishi Hybride

Hybride rijden

Wij vertellen u er graag alles over, van laadpaal tot auto.

Vacatures Mitsubishi

Werken bij

Zeeuw & Zeeuw, de leukste mobiliteitsprovider.

Mitsubishi vestigingen

Onze vestigingen

Uw specialist voor alles op het gebied van Mitsubishi.

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi: de Mitsubishi expert.

Zeeuw & Zeeuw is uw Mitsubishi-dealer in Zuid-Holland en Utrecht. Onze specialisten helpen u graag op weg. Of u nu een nieuwe Mitsubishi personenauto of occasion wilt kopen, leasen of financieren, of op zoek bent naar de expert op het gebied van onderhoud zodat u er zeker van kunt zijn dat uw Mitsubishi wordt onderhouden en gerepareerd door experts met de juiste kennis, onderdelen en gereedschappen; bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi bent u aan het juiste adres. Bekijk online ons aanbod of kom lang in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar.

Bekijk onze voorraad

nieuwe Mitsubishi‘s en occasions

Onze modellen

Loading …

Jan Hofstede & Marco Ligtelijn

Marco Ligtelijn
Directeur Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi

Jan Hofstede
CEO Zeeuw & Zeeuw

Welkom bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi

“Bij Zeeuw & Zeeuw heeft iedere merkkolom zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van vakkennis en voor ambassadeurs van ons merk Mitsubishi. Ons beleid is gericht op het handhaven van onze kernwaarden: Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Samengevat in onze pay-off “Maakt je blij!” Ons team van specialisten staat voor u klaar en kijken er naar uit om u te verwelkomen”

We stellen uw feedback op prijs

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we altijd op zoek naar manieren om het nog een stapje beter te doen. We horen graag uw ervaringen, hoe we dingen beter kunnen doen.

Onze Mitsubishi-vestigingen

Loading …
Achtergrond Afbeelding

Wij kopen uw auto

Snel, vrijblijvend en voor een goede prijs uw auto verkopen? In 3 simpele stappen ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel.

1. Indicatief voorstel

Vul hiernaast uw kenteken in en doorloop de taxatie. Binnen enkele minuten ontvangt u een indicatief voorstel in uw mailbox.

2. Taxatie

Wanneer u ons indicatieve voorstel heeft ontvangen nemen wij contact met u op. We maken met u een afspraak om de auto te taxeren en de definitieve waarde te bepalen.

3. Afhandeling

Gaat u akkoord met de definitieve waarde? Dan kunt u direct uw auto achterlaten en vrijwaren wij de auto. De taxatiewaarde ontvangt u op uw bankrekening.

Vul hieronder uw kenteken in en taxeer zelf uw auto
Achtergrond Afbeelding

Zeeuw & Zeeuw Nieuws

Loading …