Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe generatie Mitsubishi ASX

Onthulling nieuwe generatie Mitsubishi ASX

Mitsubishi Motors Europe presenteerde deze veelbelovende nieuwkomer tijdens een online evenement. De nieuwe ASX is ontwikkeld speciaal voor de Europese markt en staat op het CMF-B-platform dat gebruikt wordt door de Alliantie Renault-Nissan. Het is de eerste compacte SUV binnen de Alliantie die ook een Plug-in Hybride-aandrijflijn krijgt.

Lees verder

Onthulling nieuwe Mitsubishi ASX te volgen via livestream

Wij wachten met spanning af op de wereldpremière van de volledig nieuwe Mitsubishi ASX. Ben jij ook zo benieuwd? De onthulling van de veelzijdige en vooruitstrevende SUV is op 20 september a.s. vanaf 19.00 via een livestream te volgen.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi neemt Norbert Driessen Mitsubishi over!

Vanaf 1 augustus 2022 zal Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi ook uw Mitsubishi dealer in Utrecht zijn. Vorige maand nam Zeeuw & Zeeuw het Suzuki-dealerschap voor Utrecht en Woerden over van Driessen. De Suzuki-activiteiten zijn per 1 juli verhuisd naar Utrecht waardoor er in de bestaande vestiging naast het volledige Mitsubishi-dealerschap meer ruimte komt voor de verkoop van occasions. Driessen gaat zelf in Woerden verder als Mitsubishi-aftersalesdealer en -reparateur in de vestiging die hij in 1999 overnam en waar hij vanaf 1988 werkte.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw per 1 juli Suzuki-dealer voor Utrecht en Woerden

Per 1 juli 2022 start Zeeuw & Zeeuw als dealer voor Suzuki auto’s in Utrecht en Woerden. Het dealerschap (sales en after-sales) in Utrecht komt naast de huidige Ford-vestiging, in Woerden worden de after-sales activiteiten eveneens toegevoegd aan de bestaande vestiging.  

Lees verder

Nieuwe generatie Mitsubishi ASX

De nieuwe generatie Mitsubishi ASX komt op de markt met een gevarieerd aanbod van aandrijfopties, dat speciaal ontwikkeld is voor de Europese markt en tegemoetkomt aan de uiteenlopende behoeften van Europese SUV-rijders. Het aanbod loopt uiteen van bijzonder efficiënte benzinemotoren tot (plug-in) hybridevarianten met een uitstekende combinatie van prestaties en emissies.

Lees verder

Occasion Sensation actieweken

Profiteer tot en met 30 juni 2022 van de Zeeuw & Zeeuw Occasion Sensation actieweken! Tijdens deze actieperiode ontvangt u bij aanschaf van een occasion maar liefst €500,- EXTRA inruilpremie voor uw auto.

Lees verder

Doe nu een Mitsubishi wintercheck!

Verheugt u zich al op de eerste vorst of misschien wel eindelijk weer die skivakantie en bereid u zich al voor? Zorg ervoor dat uw Mitsubishi ook goed voorbereid is, want met de winter op komst wilt u op uw Mitsubishi blijven vertrouwen. Wij adviseren u daarom de wintercheck te laten uitvoeren.

Lees verder

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S. IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR?

Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Een onderzoek met verrassende resultaten. Zeeuw & Zeeuw, behorende tot de top 10 grootste autodealers in Nederland, heeft in september jongstleden onder 40.000 particuliere klanten een enquête gehouden om antwoord te krijgen op de vraag wat de beleving van de consument met betrekking tot deelconcepten is.  Met ruim 2.500 respondenten is de representativiteit van dit onderzoek hoog te noemen.

Lees verder

Uw Mitsubishi dealer voor nu en in de toekomst!

Zoals u weet zijn wij in Leiderdorp aan de Touwbaan o.a. Mitsubishi dealer en is dit pand van oudsher altijd al een Mitsubishi locatie geweest. U kunt er terecht voor onderhoud, garantie en reparatie en voor de aankoop van een gloednieuwe maar ook gebruikte Mitsubishi. Vorig jaar was er wat onrust omtrent een eventueel vertrek van dit mooie en betrouwbare merk uit Europa. Begin dit jaar heeft Mitsubishi gelukkig bevestigd in Europa te blijven en in de nabije toekomst met een paar mooie nieuwe modellen te komen.

Lees verder

Overname Van Riel dealeractiviteit door Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Van Riel overgenomen door Zeeuw & Zeeuw en zal de vestiging verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Lees verder