Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Doe nu een Mitsubishi wintercheck!

Verheugt u zich al op de eerste vorst of misschien wel eindelijk weer die skivakantie en bereid u zich al voor? Zorg ervoor dat uw Mitsubishi ook goed voorbereid is, want met de winter op komst wilt u op uw Mitsubishi blijven vertrouwen. Wij adviseren u daarom de wintercheck te laten uitvoeren.

Lees verder

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S. IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR?

Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Een onderzoek met verrassende resultaten. Zeeuw & Zeeuw, behorende tot de top 10 grootste autodealers in Nederland, heeft in september jongstleden onder 40.000 particuliere klanten een enquête gehouden om antwoord te krijgen op de vraag wat de beleving van de consument met betrekking tot deelconcepten is.  Met ruim 2.500 respondenten is de representativiteit van dit onderzoek hoog te noemen.

Lees verder

Uw Mitsubishi dealer voor nu en in de toekomst!

Zoals u weet zijn wij in Leiderdorp aan de Touwbaan o.a. Mitsubishi dealer en is dit pand van oudsher altijd al een Mitsubishi locatie geweest. U kunt er terecht voor onderhoud, garantie en reparatie en voor de aankoop van een gloednieuwe maar ook gebruikte Mitsubishi. Vorig jaar was er wat onrust omtrent een eventueel vertrek van dit mooie en betrouwbare merk uit Europa. Begin dit jaar heeft Mitsubishi gelukkig bevestigd in Europa te blijven en in de nabije toekomst met een paar mooie nieuwe modellen te komen.

Lees verder

Overname Van Riel dealeractiviteit door Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Van Riel overgenomen door Zeeuw & Zeeuw en zal de vestiging verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Lees verder

Nissan/ Mitsubishi Zoetermeer gaat verhuizen

Onze Zeeuw & Zeeuw Nissan/ Mitsubishi vestiging aan de Platinastraat 47 te Zoetermeer gaat verhuizen! Per 1 juni zijn wij gevestigd aan de Van Aalstlaan 10 te Zoetermeer. Wij zullen daar zoals gewend, de nieuwste producten van Nissan en Mitsubishi presenteren en voor onderhoud-, reparatie- en garantiewerkzaamheden terecht.

Lees verder

Droevig bericht: Dhr. C.F. Rutgrink overleden.

De heer Cor Rutgrink één van de grondleggers van Zeeuw & Zeeuw is zaterdag 10 april jl. op 72 jarige leeftijd overleden.

Lees verder

14/15 april | live-uitzending Eclipse Cross PHEV

Maak op 14 en 15 april om 20.00 uur kennis met de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Mitsubishi Motors Nederland zal een spectaculaire live-show uitzenden waarin alle ins en outs worden toegelicht van dit nieuwe innovatieve model!

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi: even voorstellen… Service Adviseur Tamara!

Meet Tamara! Tamara werkt al een aantal jaar op de After Sales afdeling. De Katwijkse is ooit begonnen als telefoniste bij Automobielbedrijf Oudshoorn en sinds de overname werkzaam als Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi: Even voorstellen… Service adviseur Mike!

Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen in eerdere posts van Zeeuw & Zeeuw Nissan & Mitsubishi: Mike Luhrman. Mike is inmiddels ruim een jaar Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw Nissan/Mitsubishi Zoetermeer en daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het magazijn.

Lees verder

Showroombezoek op afspraak

Ons verkoopteam is druk bezig want… onze showrooms mogen weer open! Dit moet echter op afspraak en om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een showroomplanner op onze website. Hier kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken bij een van onze 4 vestigingen.

Lees verder