Bent u klaar voor een zomer vol avontuur en vrijheid? Bij Zeeuw & Zeeuw hebben we goed nieuws voor u! Onze exclusieve “Now or Never Vakantie DEALS” zijn er, en ze zijn groter en beter dan ooit tevoren!

Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Mitsubishi of een betrouwbare occasion, dit is het perfecte moment om toe te slaan. Onze showroom barst uit zijn voegen van de sensationele aanbiedingen en onweerstaanbare kortingen. Maar wacht niet te lang! Onze Now or Never deals zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. 

Spring in uw huidige auto en kom langs in onze showroom. 2e Pinksterdag zijn we zelfs extra geopend van 11.00 tot 16.30 uur. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de auto van uw dromen.

We kijken ernaar uit om u te mogen begroeten in onze showroom.

Tot ziens bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi!


Nieuwe Auto’s

Ontvang tot € 3.000,- voordeel bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi of profiteer van onze scherpe private lease tarieven.


Occasions

Ontvang nu € 750,- inruilpremie op al onze occasions of kies voor 1 maand gratis financiering


Extra actie

Deze actie kunt u combineren met onze accessoire-actie:
Bij aankoop van een nieuwe Mitsubishi of occasion ontvangt u 50% korting op een trekhaak.

Ontdek alle actiemodellen

Loading …

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Deze actie loopt t/m 30 juni 2023 en is niet geldig i.c.m. andere acties en alleen geldig op voorraadmodellen zolang de voorraad strekt. Het maximale maandbedrag voor de gratis maand financiering of private lease is €500,-. Bij een occasions ontvangt u dus maximaal €500,- bij een nieuwe auto is dit maximaal €1.000,-. 50% korting op een trekhaak is alleen geldig op Mitsubishi modellen. Dit geldt ook voor occasions. Private Leaseprijs is o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar.