Ruitenreparatie

Mitsubishi Ruitenreparatie

Geheel kosteloos, afhankelijk van uw verzekering

Mitsubishi Ruitenreparatie

Autoruitschade repareren of vervangen?

Heeft u ruitenschade? Kleine scheurtjes en sterretjes in uw autoruit kunnen snel uitgroeien tot grotere barsten, wat niet alleen de zichtbaarheid belemmert, maar ook de structurele integriteit van de ruit in gevaar brengt. Tijdige reparatie kan vaak voorkomen dat u de hele ruit moet vervangen, wat aanzienlijk duurder is. Als u een beschadiging aan uw autoruit opmerkt, laat het dan snel repareren door onze specialisten bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi.

Achtergrond Element

Repareer of vervang uw ruit bij Zeeuw & Zeeuw

Bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi kunt u terecht voor ruitenreparaties. Onze professionals staan klaar om uw autoruitschade snel en vakkundig te herstellen, zodat u weer met een heldere blik de weg op kunt. Vertrouw op ons voor kwaliteit en service, want uw veiligheid staat bij ons voorop.

  • Uw ruit wordt door ons gerepareerd of vervangen in één van onze vestigingen. Voor u een vertrouwde plek, namelijk gewoon in onze werkplaats. 
  • Plan uw ruitenreparatie gemakkelijk via onze werkplaatsplanner.
  • Wij communiceren met uw verzekering of leasemaatschappij.
  • Meestal betaalt uw verzekering de kosten van de ruitreparatie of ruitvervanging.
  • Is uw auto uitgerust met veiligheidssystemen zoals Advanced Driver Assistant Aystems (ADAS)? Nog een goede reden om de reparatie door ons te laten uitvoeren. Lees er hieronder meer over.
Achtergrond Element

ADAS (Advanced Driver Assistance System)

Veel auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met allerlei veiligheidssystemen, genaamd Advanced Driver Assistant Systems (ADAS). De camera of sensoren van die systemen zitten verborgen in de autoruit. Als zo’n ruit vervangen moet worden, moeten die systemen opnieuw worden ingesteld. Dat heet kalibreren. Het is heel belangrijk dat dit goed gebeurt, anders werkt het veiligheidssysteem niet goed meer. Wanneer wij de reparatie voor u uitvoeren, kunt u ervan op aan dat de techniek daarna weer optimaal functioneert.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over Mitsubishi ruitenschade?

Heeft u een vraag over ruitenschade? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het herstellen van de ruitschade?

De gemiddelde duur van een ruitvervanging is 2 uur, afhankelijk van uw automerk, het model en de te vervangen ruit. Een sterreparatie duurt minder dan een uur.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak voor uw ruitenreparatie via onze werkplaatsplanner. Kies zelf uw gewenste locatie, dag en tijd.

Is mijn ruitenreparatie kosteloos?

Vaak is een ruitenreparatie geheel kosteloos uitgevoerd worden, afhankelijk van uw verzekering of leasemaatschappij is