Mitsubishi Airco

Mitsubishi Airco Service

Uw airco weer schoon en fris

Laat nu uw airco reinigen v.a €24,95

Voordelen van Mitsubishi aircoreiniging


Voor een optimale hygiëne is het belangrijk dat de airconditioning regelmatig wordt gereinigd. Het zorgt voor schone lucht in de auto en het bevordert de koelende werking. Het voorjaar is de beste tijd om de airco te laten reinigen.

  • Altijd frisse lucht en een optimaal interieurklimaat.
  • Reiniging van ventilatiekanalen en filters.
  • Altijd een optimale werking van de airco.
  • Langere levensduur.
  • Snelle ontwaseming van beslagen ramen.
  • De kennis en het vakmanschap van de Mitsubishi-dealer.
Mitsubishi Airco
Achtergrond Element

Waar kunnen wij u mee helpen?

Mitsubishi Airco Geurbehandeling

Reiniging van verdamper in interieur met behulp van speciale aircoreiniging onder lage druk. Verdrijft een onaangename geur in het interieur.

€ 24,95

Mitsubishi Intensieve Reiniging

Intensieve reiniging van verdamper in interieur onder hoge druk. Zorgt voor een grondige reiniging tot in de kleinste gaatjes.

€ 39,95

Mitsubishi Full Airco Service

Grote onderhoudsbeurt voor je complete aircosysteem. Opnieuw vacumeren en de airco vullen met koudemiddel, inclusief intensieve reiniging.

€ 129,95

Achtergrond Element

Waarom een airco service?

De airco in uw auto is één van de functies die u het hele jaar door gebruikt. In de zomer zorgt de airco voor verkoeling, zo blijft u alert en comfortabel tijdens het rijden. In de winter zorgt de airco er voor dat uw ruiten ontwasent worden en blijven, dit voorkomt slecht zicht en zo ook ongelukken.

Ieder jaar verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel, na 4 jaar is bijna de helft van het koudemiddel uit uw systeem verdwenen. Dit heeft veel invloed op de prestaties van uw airco en kan bij slecht onderhoud juist zorgen voor meer kosten. Laat daarom iedere 2 jaar uw airco controleren en onderhouden om zo grotere problemen te voorkomen.

Mitsubishi Airconditioning
Achtergrond Element

Mijn Mitsubishi Card

Als je de aircoreiniging meteen combineert met een periodieke onderhoudsbeurt ontvang je tevens gratis de MijnMitsubishi Card. Daarmee heb je tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt (maximaal 1 jaar) recht op 24/7 pechhulp in heel Europa.

Mijn Mitsubishi Card
Achtergrond Element

Mitsubishi Airconditioning
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Mitsubishi Airconditioning?

Heeft u een vraag over de Aircoservice van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat is Airco?

Airco is de veelgebruikte afkorting van airconditioning. Het is een toestel dat de lucht in het interieur koelt en ontvochtigt. Een airco werkt met een koudemiddel met een laag kookpunt dat circuleert tussen een compressor en een verdamper. In de compressor wordt het gasvormige koudemiddel samengeperst tot een vloeistof. Hierbij komt warmte vrij die wordt afgevoerd door de rijwind of ventilator. De vloeistof stroomt nu naar de verdamper, waar lucht voor het auto-interieur doorheen stroomt. Bij het verdampen wordt warmte opgenomen en zo wordt de langsstromende lucht gekoeld en daarmee het interieur.

Hoe krijg ik mijn auto het snelst koel in de zomer?

In de schaduw parkeren is het beste. De temperatuur in de auto kan in de zon oplopen tot 70° C en warmte die er niet in komt, hoeft er ook niet uit. Rij vervolgens met de airco aan enkele minuten met geopende ramen om de ergste hitte te verdrijven. Zet de airco na het sluiten van de ramen enkele minuten op de recirculatiestand. Dan komt er geen hete lucht van buiten bij, wat het koelproces versnelt. Niet te lang, want anders kan er loomheid ontstaan door zuurstoftekort.

Wanneer gebruik je airconditioning?

De airco in uw auto is één van de functies die u het hele jaar door gebruikt. In de zomer zorgt de airco voor verkoeling, zo blijft u alert en comfortabel tijdens het rijden. In de winter zorgt de airco er voor dat uw ruiten ontwasemt worden en blijven, dit voorkomt slecht zicht en zo ook ongelukken.u003cbru003eIeder jaar verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel, na 4 jaar is bijna de helft van het koudemiddel uit uw systeem verdwenen. Dit heeft veel invloed op de prestaties van uw airco en kan bij slecht onderhoud juist zorgen voor meer kosten. Laat daarom iedere 2 jaar uw airco controleren en onderhouden om zo grotere problemen te voorkomen.