Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden

Zeeuw & Zeeuw

Ford Woerden

Locatie Icoon

Wagenmakersweg 1
3449 HV Woerden

De Ford-agent voor Woerden en omstreken

Bij Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden bent u aan het juiste adres voor een groot en snel wisselend assortiment van nieuwe en gebruikte auto’s.

Ford Woerden is inmiddels al ruim 40 jaar een begrip in Woerden en met de recent verbouwde showroom willen we ook u graag kennis laten maken met dit mooie merk en deze leuke vestiging.

Naast onze voorraad nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s, zijn wij ook uitgegroeid tot een specialist op het gebied van Ford Performance modellen.

Het enthousiaste team van Zeeuw & Zeeuw Woerden, onder leiding van Giovanni Vos, bestaat stuk voor stuk uit liefhebbers voor het merk Ford.

Onze verkopers Rosalie en Damian helpen u graag verder met uw zoektocht naar een nieuwe/gebruikte personen- of bedrijfswagen. Zij adviseren en bespreken graag de mogelijkheden en maken graag een passend voorstel voor u. Wanneer u opzoek bent naar een aanspreek punt voor uw wagenpark kunt u terecht bij Dennis daarnaast is hij ook onze specialist voor het op en ombouwen van uw bedrijfsauto.

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden op het juiste adres. Met Arjen al jaren als het vaste gezicht bij de werkplaatreceptie helpen wij u graag verder.

In de werkplaats werken onze monteurs Jop, Sander en Mark onder leiding van onze werkplaats chef Gert. Deze mannen hebben de nodige ervaring en specialisme om uw auto weer in topconditie de weg op te sturen.

Mocht u geen tijd hebben of verhinderd zijn om uw auto te brengen voor onderhoud of een reparatie, dan is dit bij ons uiteraard geen probleem.  Onze chauffeurs Gijs en Leen helpen u graag met onze Haal- en Brengservice.

Niet alleen voor het kopen en onderhouden van uw nieuwe/gebruikte personen- of bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ook voorzien in en adviseren over de volgende zaken: Privé en zakelijk leasen via Forward LeaseVerzekeringenhet leveren van Energie en Laadpalen via Z-Energy, een financiering via Ford Credit. Wij kunnen u zelfs ontzorgen op het gebied van bedrijfsreclame of striping/wrappen via Z-Signing.

Enthousiast geworden? Komt u binnenkort ook een kop koffie drinken? U bent van harte welkom aan de Wagenmakersweg 1, 3449HV te Woerden.

Adresgegevens

Wagenmakersweg 1
3449 HV Woerden

KvK-nr: 30076338
BTW-nr: NL007091606B01

Achtergrond Element

Openingstijden van Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden

Neem een kijkje bij Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden

Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden

Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden is hét adres voor alles omtrent Ford; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, lease, financiering, occasions, bedrijfswagens, personenauto’s… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Maakt je blij!

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor het merk Ford en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de Ford Academy als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast auto’s gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
Ford Woerden helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe Ford, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden staan graag voor u klaar.

Loading …

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Ons rekeningnummer is: NL79ABNA0870355112

Verkopen jullie ook occasions?
Wat kost een APK?

De periodieke keuring voor uw Ford kost minimaal €39,- bij Zeeuw & Zeeuw.

Is er WiFi in jullie showroom?

Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis WiFi aan.

Kan ik een proefrit maken?

Ja, u kunt vrijblijvend een proefrit maken met een occasion of demo. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto voor u klaar staat, maar u kunt ook gewoon de showroom binnenlopen.

Ford Puma Zijkant

Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!