Je keuze gemaakt? Ford Focus

De Ford Focus Style Editions zijn nu uit voorraad leverbaar! Bekijk hier onze aanbieding!

Met een opvallend nieuw design en boordevol next-gen verbindingsmogelijkheden is de Focus-ervaring beter dan ooit. Een nieuw en intuïtief 13,2 inch kleurentouchscreen is voorzien van de geavanceerde SYNC 4-technologie. Dankzij ‘Connected’ Navigatie en Ford Secure blijf je naadloos verbonden en heb je toegang tot geavanceerde beveiligingsfuncties.

Maak kennis met de geavanceerde wereld van elektrifcatie vol efficiëntie dankzij de nieuwe EcoBoost Hybrid PowerShift automatische transmissie; speciaal gemaakt om elke rit soepeler te laten verlopen.

Voor extra veelzijdigheid kun je in de Focus Wagon je natte en droge spullen voortaan veilig gescheiden houden dankzij een nieuwe ‘wet-zone‘.

Ford Focus Uitvoeringen

De Ford Focus is leverbaar in verschillende onderscheidende uitvoeringen met ieder een heel eigen gezicht; van de stoere en avontuurlijke Ford Focus Active; de luxueuze comfortabele Titanium; de sportieve ST-Line tot de topprestaties van de ST. Wat uw voorkeur ook is, er is een Focus die bij u past.

Maten

Titanium Active ST-Line
Lengte (mm) 4382 4397 4392
Breedte met/zonder spiegels (mm) 1979/1825 1979/1844 1979/1825
Breedte met ingeklapte spiegels (mm) 1848 1848 1848
Hoogte (mm) 1471 1502 1459
Wielbasis (mm) 2700 2700 2700
Bagageruimte (liters) 392 392 392
Bagageruimte achterbank plat (liters) 1354 1354 1354
Brandstoftank Benzine (liters) 52 52 52
Brandstoftank Diesel (liters) 47 47 47

EcoBoost Hybrid-motor

De nieuwe Focus EcoBoost Hybrid is verkrijgbaar met een geavanceerde Powershift automatische transmissie met zeven versnellingen en dubbele koppeling. Deze is met precisie ontworpen om een efficiëntere, minder veeleisende aandrijving te leveren als aanvulling op de elektrisch verbeterde prestaties van de hybride motor.

Kleuren

De Ford Focus dankt zijn fraaie en duurzame exterieur aan een grondig lakproces dat uit meerdere fasen bestaat. Van de stalen carrosseriedelen met wasinjectie tot de slijtvaste deklak: de nieuwe materialen en lakprocessen zorgen ervoor dat uw Focus zijn fraaie uiterlijk nog jarenlang behoudt. De leverbare lakkleuren zijn Race Red, Frozen White, Moondust Silver, Agate Black, Desert Island Blue, Chrome Blue, Magnetic en Fantastic Red.

Ford Focus Aanbieding

Extra voordelig rijden in een nieuwe Ford Focus Bekijk nu onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Ford Focus Interieur

Ford Focus - Fotogalerij

  • Ford Focus Interieur

Onze voorraad Ford Focus

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Focus staan?

Ford Focus - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Focus

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Zeeuw & Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.