Zeeuw & Zeeuw

Ford Houten

Locatie icoon

Waterveste 12
3992 DB Houten

De Ford-agent voor Houten en omstreken

Ford Houten is uw officiële Ford-dealer voor Houten en de omliggende gebieden. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Ford personenauto, bedrijfswagen via ons Transit Centrum, of een gecertificeerde Ford A1 Occasion, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij volledige diensten aan, zoals Ford Onderhoud, Ford Lease-opties en Ford Credit-financiering.

Wilt u onze voorraad alvast online verkennen? Dit is mogelijk via onze digitale voorraadmodule.

Bezoek ons op onze locatie aan de Waterveste 12 voor alle onderhoudsbehoeften van uw Ford. Van routine-onderhoud tot reparaties en schadeherstel, wij zijn specialisten op dit gebied. Is uw Ford toe aan onderhoud? Maak dan direct een afspraak in onze werkplaats.

Ford Houten is uw officiële Ford-agent voor Houten en de omliggende gebieden. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Ford personenauto’sFord bedrijfswagens in ons Transit Centrum, Ford A1 OccasionsFord OnderhoudFord Lease en Ford Credit.

Wilt u onze voorraad alvast online verkennen? Dit is mogelijk via onze digitale voorraadmodule.

Adresgegevens

Waterveste 12
3992 DB Houten

KvK-nr: 30076338
BTW-nr: NL007091606B01

Achtergrond Element

Openingstijden van Zeeuw & Zeeuw Ford Houten

Neem een kijkje bij Ford Houten

Zeeuw & Zeeuw Ford Houten

Zeeuw & Zeeuw Ford Houten is hét adres voor alles omtrent Ford; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, lease, financiering, occasions, bedrijfswagens, personenauto’s… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Maakt je blij!

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor het merk Ford en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de Ford Academy als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast auto’s gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
Ford Houten helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe Ford, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van Ford Houten staan graag voor u klaar.

Loading …

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Ons rekeningnummer is: NL84ABNA0240398998

Verkopen jullie ook occasions?
Wat kost een APK?

De periodieke keuring voor uw Ford kost minimaal €39,- bij Zeeuw & Zeeuw.

Is er WiFi in jullie showroom?

Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis WiFi aan.

Kan ik een proefrit maken?

Ja, u kunt vrijblijvend een proefrit maken met een occasion of demo. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto voor u klaar staat, maar u kunt ook gewoon de showroom binnenlopen.

Ford Puma Zijkant

Zeeuw & Zeeuw Ford Houten helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!