De Fiesta opnieuw uitgevonden Ford Fiesta

Een ultramodern design en veel personaliseringsopties, zodat uw auto helemaal bij jouw wensen past.
Met geavanceerdere technieken en onmisbare eigenschappen. En een opwindende rijprestatie die een grote glimlach op jouw gezicht tovert.

De nieuwe generatie Ford Fiesta is helemaal opnieuw uitgevonden. Ervaar hoe slim het ontwerp is. En ontdek dat deze auto meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht denkt

Rustgevend en verfrissend. Onmisbaar en intelligent.

Als slimme technologieën bij jouw thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe generatie Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om uw leven makkelijker te maken, met B&O PLAY om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kunt wensen.

Geniet van de prestaties. Omarm de efficiency.

Waarom zou je moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiency? In de nieuwe generatie Ford Fiesta krijg je het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor heb je de 5-voudige winnaar te pakken van de “Best Engine Under 1.0-litre” uitgeroepen door de International Engine of the Year jury. Auto-Start-Stop helpt jou om brandstof te besparen, elke keer dat je voor het stoplicht staat. En zijn rij dynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te rijden, elke rit weer.

Kijk, dat is slim van de Fiesta

Technologie moet altijd een doel dienen. Als u uw nieuwe Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition … Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat je je afvraagt hoe je ooit zonder hebt kunnen leven.

 

Ford Fiesta - Fotogalerij

Ford Fiesta - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Fiesta

Ontspannen in- en uitparkeren

Parkeren kan echt een gedoe zijn, maar niet met uw Fiesta. Dankzij Active Park Assist. Het bestaat uit diverse technieken en doet dus veel meer dan automatisch insturen bij het parkeren. Zo helpt Park Out Assist u ook bij het uitparkeren. En het systeem weet of uw auto op de parkeerplek past, en parkeert ’m achteruit in. Is er een obstakel naast de auto, dan geeft Side Parking Aid u een waarschuwing.

Cruisecontrol die zich automatisch

Met Adaptive Cruise Control kiest u de snelheid, en het systeem houdt die snelheid aan. En: de cruisecontrol past zich ook aan. Zodra de ingebouwde radarsensor een voorligger signaleert, verlaagt het systeem uw snelheid, zodat u niet te dicht op de voorligger rijdt – de afstand hebt u van tevoren ingesteld. Is de weg voor u weer vrij, dan geeft het systeem gas totdat de auto weer de cruisesnelheid heeft.

Blijf veilig binnen uw eigen rijstrook

Het Lane Keeping System gebruikt een camera die in de gaten houdt of u per ongeluk uw rijstrook verlaat. In dat geval waarschuwt het systeem u door het stuur te laten trillen en het geeft ook een zichtbare waarschuwing. Als u langzaam of niet reageert, stuurt Lane Keeping Aid bij om uw auto weer veilig naar de juiste rijstrook te leiden. Het systeem is bedoeld voor wegen met meerdere rijstroken, zoals snelwegen. Rijdt u langzamer dan 65 km/u, dan schakelt het systeem zichzelf uit. U kunt het ook handmatig uitzetten.

Ziet de verkeersborden die u misschien mist

Traffic Sign Recognition herkent permanente en tijdelijke verkeersborden langs en boven de weg. U ziet een pictogram van het bord met de snelheid of ‘niet inhalen’ op het dashboard. Het pictogram verandert mee met elk nieuw snelheidsverbod.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak