Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

100% ELEKTRISCH RIJDEN. REALITEIT OF EEN DROOM?

100% ELEKTRISCH RIJDEN. REALITEIT OF EEN DROOM? Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Met een verrassende uitslag als resultaat. Maar liefst 28% van de respondenten geeft aan dat zij nooit een 100% elektrische auto zullen aanschaffen!

Lees verder

Fords COVID-19 Donation Match Programma draagt meer dan $ 1 miljoen bij voor hulp wereldwijd

Ford Motor Company Fund heeft aangekondigd dat Ford medewerkers en anderen $ 1.133.447 (€ 957.337) hebben bijgedragen aan COVID-19-gerelateerde hulpacties over de hele wereld. Met dit bedrag werd het doel van $ 1 miljoen overtroffen.

Lees verder

Ford en Mobileye breiden relatie uit voor nog betere camerasystemen in voertuigen

Ford Motor Company en Mobileye, een dochteronderneming van Intel, werken samen aan geavanceerde systemen voor bestuurdersassistentie in de wereldwijde modellenreeks van Ford.

Lees verder

Influencers met Ford en VVN op de rem voor minder ongevallen in woonwijken

Jaarlijks komen er in Nederland nog altijd honderden mensen om in het verkeer.

Lees verder

Doe eens gek: Ford bouwt 1.419pk sterke Mustang Mach-E 1400 met zeven elektromotoren

Lees verder

Ford en ALD Automotive introduceren Ford Fleet Management

Ford en ALD Automotive, twee toonaangevende leveranciers van mobiliteitsoplossingen, hebben een overeenkomst getekend voor de realisatie van een geïntegreerde leasing- en wagenparkbeheeroplossing voor Europese klanten.

Lees verder

Steeds meer automobilisten schakelen over naar automaat

Steeds meer automobilisten in Europa kiezen voor een nieuwe auto met een automatische transmissie.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Ford levert eerste Explorer Plug-In Hybrid af

Afgelopen zaterdag is de eerste Ford Explorer Plug-In Hybrid in Nederland afgeleverd. Ford-dealer Zeeuw & Zeeuw in Krimpen aan den IJssel had de primeur.

Lees verder

Sneak Preview Mustang Mach-E

Op zaterdag 11 juli 2020 is de volledig elektrische Ford Mustang Mach-E vanaf 10:00 uur exclusief te bewonderen in onze pop-up showroom (Landzicht 12 | Utrecht De Meern).

Lees verder

Met avontuurlijke Trail-uitvoering verlaat Ford Transit de gebaande paden

De Ford Transit Trail en Transit Custom Trail zijn uitgerust met exclusieve extra’s om zowel optimaal comfort als goede terreincapaciteiten te bieden, zonder dat dat ten koste gaat van het praktische gebruiksgemak. Beide versies zijn nu bij de dealer te bestellen. De levering start aan het einde van de zomer.

Lees verder
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak