Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Ford Ranger Raptor gewapend voor ultieme prestaties zowel on- als off-road

Vandaag onthullen we de nieuwe generatie Ford Ranger Raptor. De tweede generatie Ranger Raptor is gebouwd voor de echte pick-up liefhebber. Hij is gemaakt om de woestijn, de bergen en alles daar tussenin te trotseren.

Lees verder

Ford Kuga Plug-In Hybrid rijders slaan tanken over en verminderen CO2-uitstoot in bestverkochte PHEV van Europa

Bestuurders van Europa’s bestverkochte plug-in hybride voertuig (PHEV), de Kuga Plug-In Hybrid, hebben in één jaar tijd de CO2-uitstoot bespaard van een vliegretour Londen-Buenos Aires. Dit blijkt uit de nieuwste gegevens van Ford.

Lees verder

Technologie die bermongelukken helpt voorkomen standaard op nieuwe Ford Focus

Onveilige bermen kunnen dodelijke ongevallen tot gevolg hebben. Onlangs bleek uit een rapport van Rijkswaterstaat dat bij zowel autosnelwegen als N-wegen ruim 40 procent van de bermen niet aan de gewenste veiligheidseisen voldoet.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Ford Schoonhoven 90 jaar lid van BOVAG

Zeeuw & Zeeuw Ford in Schoonhoven viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het autobedrijf is maar liefst 90 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Jan Pieter van der Meulen, accountmanager bij BOVAG Autodealers, ontvingen Max van de Boogaard (directeur Zeeuw & Zeeuw Ford), Jeroen de Pater (Vestigingsmanager Ford Schoonhoven) en Alex Schakel (voormalig directeur Schakel Autgroep) een speciale oorkonde.

Lees verder

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S. IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR?

Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Een onderzoek met verrassende resultaten. Zeeuw & Zeeuw, behorende tot de top 10 grootste autodealers in Nederland, heeft in september jongstleden onder 40.000 particuliere klanten een enquête gehouden om antwoord te krijgen op de vraag wat de beleving van de consument met betrekking tot deelconcepten is.  Met ruim 2.500 respondenten is de representativiteit van dit onderzoek hoog te noemen.

Lees verder

Mag u in de toekomst Leiden nog wel in met uw auto of bestelwagen?

Om de luchtkwaliteit te verbeteren, kunnen gemeenten een milieuzone invoeren. Behalve voor vrachtwagens kunnen steden hun centrum ook (deels) sluiten voor diesel-personenauto’s en -bestelwagens.

Lees verder

ELEKTRISCHE FORD MUSTANG MACH-E BEHAALT TOPSCORES VOOR ZOWEL VEILIGHEID ALS MILIEU

De nieuwe, volledig elektrische Ford Mustang Mach-E heeft de maximale score van vijf sterren behaald bij beoordelingen van het onafhankelijke veiligheidsinstituut Euro NCAP en van Green NCAP: een onafhankelijk initiatief dat de ontwikkeling van schone, energie-efficiënte auto’s promoot.

Lees verder

Nieuwe Ford Focus: verbeterde connectiviteit, geëlektrificeerde aandrijflijnen en expressief design

Ford presenteert de nieuwe Focus. De populaire gezinsauto in het C-segment krijgt een nieuw, expressief design, wordt leverbaar met efficiënte geëlektrificeerde aandrijflijnen en biedt geavanceerde connectiviteit en rijhulpsystemen. Alles bij de nieuwe Ford Focus is gericht op maximaal rijplezier en een zorgeloze eigendomservaring. De levering van de nieuwe Ford Focus start in het eerste kwartaal van 2022.

Lees verder

De volledig nieuwe, veelzijdige Ford Tourneo Connect biedt alle ruimte voor werk en vrije tijd

Ford heeft de nieuwe Tourneo Connect onthuld, een multi-activity voertuig die stijl, ruimte en veelzijdigheid naar een nog hoger plan tilt.

Lees verder

Ford presenteert de nieuwe Fiesta: zelfverzekerd, geëlektrificeerd, verbonden en klaar voor de toekomst

Ford presenteert de nieuwe Fiesta, met een zelfverzekerd nieuw design en voorzien van een uitgebreid technologiepakket. De nieuwe Fiesta is leverbaar met mild hybride aandrijflijn en daarmee is de compacte hatchback klaar voor de toekomst.

Lees verder