Wij staan voor u klaar. Wat is uw vraag?

Welkom bij

Zeeuw & Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit.

In een groot verzorgingsgebied vertegenwoordigen wij de merken Renault, Dacia, Kia, Nissan en Ford.

Het Zeeuw & Zeeuw Fleetsales-teamOnze kracht

Zeeuw & Zeeuw Fleetsales Klanten over ons

 • Burgy Bouwbedrijf http://www.burgy.nl/

  Maak kennis met Burgy Bouwbedrijf

  We vertellen graag hoe we onze opdrachtgevers van dienst zijn en hoe wij ons vak verstaan. Wat bedoelen we met klassiek bouwen? Wist u dat we een familiebedrijf zijn en onze medewekers ons grootste kapitaal? Daarbij nemen we ook nog graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Wilt u meer zien over ons vak en ons bedrijf? In de video komen onze medewerkers aan het woord over ons bedrijf, onze manier van werken en waarom restauratie een prachtig vak is.

 • VZM Uitzendgroep https://www.vzmuitzendgroep.nl/

  VZM is in 1995 opgericht door Bas van Zwienen. Bas is daarvoor jarenlang bedrijfsleider geweest in de glastuinbouw. In die periode merkte hij aan den lijve dat goede en gemotiveerde medewerkers het verschil maken tussen moeilijke en makkelijke tijden op je werk. Die vaststelling heeft hij meegenomen in de opzet van VZM, de uitzendorganisatie die gericht is op het gemak van de glastuinder op het gebied van de arbeid. Het huidige dienstenpakket is daarop afgestemd.

  VZM Uitzendgroep heeft de ambitie om door de inzet van uitzendkrachten de arbeid bij haar klanten efficiënt, effectief en soepel te laten verlopen. VZM ziet het handelen van mensen als dé cruciale factor in het succes van organisaties. Onze activiteiten zijn er op gericht om goed gekwalificeerde uitzendkrachten op het juiste moment in te zetten.

 • BAM http://www.bam.nl/

  BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. Via BAM Infra Regio’s worden de lokale markten bediend. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail – werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen. www.baminfra.nl

 • JP Isolatie B.V. http://pronkisolatie.nl/

  JP Isolatie is een specialist in isolatiewerkzaamheden voor de petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw, utiliteitsbouw en offshore in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting in 1996 heeft deze onderneming een uitstekende naam opgebouwd in de Europoort.

  Vanuit de vestiging in Maasdijk bedient men tal van opdrachtgevers in de Mainport Rotterdam en voeren werkzaamheden uit in Nederland, België, Duitsland ,Engeland en Italië. Het noorden van Nederland wordt bediend door de vestiging in Klazienaveen. In Duitsland voert dochteronderneming Kleton Isoliertechnik GmbH in Meppen de werkzaamheden uit. Naast traditionele isolatie is men zich in de loop der jaren ook gaan toeleggen op andere specialismen, zoals ULVAShield, STOPAQ, asbestsanering, schilderwerk en steigerbouw.

 • HuurMij Mobiliteit http://www.huurmij.nl/

  Onlangs heeft Zeeuw & Zeeuw 20 Renault’s geleverd aan HuurMij.

  HuurMij is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft ruim 1000 eigen voertuigen. Daarmee kan men klanten inmiddels alle mogelijke mobiliteitsoplossingen aanbieden en dit doet men onder één naam; HuurMij Mobiliteit. Een vlag die de lading dekt. De vlag van een maatschappij die trots is op haar ondernemende, tikkeltje rebelse, maar zeer vakbekwame kroost: INQAR HuurMij, Supershortlease en Rebel Lease. Eén uitgangspunt zal in alle gevallen bovenaan staan: optimale flexibiliteit voor de klant. Die zit diep in het DNA van HuurMij; de autoverhuurder waarmee alles is begonnen. In 2009 zag Supershortlease het levenslicht, waarbij je vanaf één maand auto’s kunt shortleasen

Wij zijn

Geopend

en hanteren alle RIVM maatregelen.

Afspraak maken

Liever thuisblijven?

Video Belafspraak maken

Wij zijn geopend