Wij staan voor u klaar. Wat is uw vraag?

Welkom bij

Zeeuw & Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit.

In een groot verzorgingsgebied vertegenwoordigen wij de merken Renault, Dacia, Kia, Nissan, Mitsubishi, Hyundai en Ford.

Het Zeeuw & Zeeuw Fleetsales-teamOnze kracht

Zeeuw & Zeeuw Fleetsales Klanten over ons

 • Burgy Bouwbedrijf http://www.burgy.nl/

  Maak kennis met Burgy Bouwbedrijf

  We vertellen graag hoe we onze opdrachtgevers van dienst zijn en hoe wij ons vak verstaan. Wat bedoelen we met klassiek bouwen? Wist u dat we een familiebedrijf zijn en onze medewekers ons grootste kapitaal? Daarbij nemen we ook nog graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Wilt u meer zien over ons vak en ons bedrijf? In de video komen onze medewerkers aan het woord over ons bedrijf, onze manier van werken en waarom restauratie een prachtig vak is.

 • VZM Uitzendgroep https://www.vzmuitzendgroep.nl/

  VZM is in 1995 opgericht door Bas van Zwienen. Bas is daarvoor jarenlang bedrijfsleider geweest in de glastuinbouw. In die periode merkte hij aan den lijve dat goede en gemotiveerde medewerkers het verschil maken tussen moeilijke en makkelijke tijden op je werk. Die vaststelling heeft hij meegenomen in de opzet van VZM, de uitzendorganisatie die gericht is op het gemak van de glastuinder op het gebied van de arbeid. Het huidige dienstenpakket is daarop afgestemd.

  VZM Uitzendgroep heeft de ambitie om door de inzet van uitzendkrachten de arbeid bij haar klanten efficiënt, effectief en soepel te laten verlopen. VZM ziet het handelen van mensen als dé cruciale factor in het succes van organisaties. Onze activiteiten zijn er op gericht om goed gekwalificeerde uitzendkrachten op het juiste moment in te zetten.

 • Van Kesteren Schilders http://www.vankesterenschilders.nl/

  Familiebedrijf
  Al 80 jaar zijn betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteit onze standaard. Wij gaan met onze tijd mee, maar niet met alle winden. Onze vakmensen werken vaak al tientallen jaren bij ons en staan voor flexibiliteit en een persoonlijke benadering.

  Mens & Milieu
  Duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijker dan ooit. Wij werken zoveel mogelijk met watergedragen verven. Ons bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen en een energiemanagementsysteem. Ook rijdt er een Van Kesteren-auto op aardgas.

  Veilig & Gezond
  Medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma. Alle materialen en uitrustingen worden periodiek gekeurd. Daarnaast investeren wij in duurzame inzetbaarheid. We stimuleren een gezonde leefstijl en zijn trots op de vitale 55-plussers. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal!

  Maatschappelijk
  Bij MVO hoort aandacht voor de lokale samenleving. Wij zijn mede-hoofdsponsor bij voetbalvereniging Foreholte en een erkend leerbedrijf van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

 • Meuva http://www.meuva.nl/

  Meuva is een toonaangevend en vooruitstrevend demontagebedrijf in Berkel en Rodenrijs met specialismen in asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek. Veiligheid, kwaliteit en maatwerk zijn uitgangspunt bij onze demontagewerkzaamheden.

 • Huschka Groep http://www.huschka.nl/

  Zeeuw & Zeeuw heeft drie Renault ZOE’s afgeleverd aan Huschka Beveiliging. De 100% elektrische Renault neemt bij het (brand)beveiligings- en opleidingsbedrijf in Leiderdorp de rol van surveillanceauto op zich.

  Huschka wil zijn positie als marktleider in Leiden en de Duin- en Bollenstreek verstevigen door gebruik te maken van volledig elektrische surveillanceauto’s. De kunst is dan om op bepaalde momenten de juiste auto’s snel te kunnen laden, zegt directeur Emill de Waal. ‘Het voordeel van de Renault ZOE hierbij is dat hij dankzij zijn Caméléon-lader drie tot zes keer sneller is op te laden dan andere elektrische auto’s. Hierdoor kunnen onze beveiligers na slechts één bakje koffie weer met 100 kilometer actieradius de weg op.’De Renault ZOE kan worden geladen met 11, 22 of 43 kW. De Waal: ‘Het mooie is dat we onze netaansluiting niet hoefden te verzwaren. We kunnen zelfs nóg drie ZOE’s aanschaffen zodat we met ons hele wagenpark volledig elektrisch kunnen surveilleren.’

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  Met de aanschaf van de drie Renault ZOE’s is het wagenpark van Huschka nu voor ruim een derde uitstootvrij. Hiermee voldoet het beveiligingsbedrijf ruimschoots aan de vraag naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vanuit gemeenten en bedrijven.